Barkz en Honden zonder toekomst

Bark honden zonder toekomst Barkz en Honden zonder toekomst

Yes! Vanaf oktober steunt Barkz de stichting Honden zonder toekomst. Iedere bestelling bij Barkz zorgt er voor dat een hond, opgevangen door Honden zonder toekomst, een kans krijgt op een beter leven.

It takes one to save one

Simpel gezegd: Elke maand dat je lid bent bij Barkz zorgt ervoor dat je elke maand bijdraagt aan de stichting. Met de donaties help je de honden aan eten, (medische) zorg, een schone opvang en uiteindelijk een reis naar Nederland of België waar de hond aan zijn of haar nieuwe leven mag beginnen. Met een hondenleven lang aan donaties kan de stichting meerdere honden opvangen, verzorgen, voeden, inenten, en naar Nederland of België halen om te plaatsen bij een liefdevol baasje.

Waarom deze combinatie?

Bij Barkz willen we niet alleen goede hondenbrokken produceren, we willen ook graag iets doen voor honden in nood. Omdat de stichting Honden zonder toekomst erg toegankelijk is en de vrijwilligers hun taken geheel in het belang
van de honden hebben staan, hebben wij besloten te doneren aan deze stichting. Door te doneren aan Honden zonder toekomst kunnen we ook direct zien hoe de donaties gebruikt worden.

Hoe doneert Barkz aan honden zonder toekomst?

We helpen Honden zonder toekomst door brokken en snacks te doneren. Ook zullen wij reclame maken voor de stichting zodat er meer adoptiegezinnen én meer adoptanten zullen komen.

Van links naar rechts: Barry, Hera en Bobby

barkz en honden zonder toekomst Barkz en Honden zonder toekomst

Op deze foto zie je Barry, de voorzitter van Honden zonder toekomst, en Bobby, de eigenaar van Barkz. Barry en Bobby hebben de bus vol geladen met brokken, snacks en speeltjes. Showmodel Hera heeft alles uiteraard weer nauwlettend in de gaten gehouden.

Barkz All in one pack

Ga jij je nieuwe hond binnenkort ophalen? Dan kun je ook gebruik maken van de introductie actie. Voor je eerste all in one pack t.w.v. 32,95 betaal je nu maar 25 euro. En er gaat direct al 1 euro naar de stichting! Heb je interesse? Het pakket* zal bij de stichting klaar staan.

* In dit pakket vind je een zak brokken van 3kg (puppy, of adult), lekkere snacks en een speeltje. De brokken van Barkz zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, geen kunstmatige toevoegingen dus.

Fun fact

Fleur (van Barkz) zal iedere maand een leuke en/of interessante blog maken. Ze zal relevante onderwerpen bespreken, en diverse vrijwilligers van Honden zonder toekomst aan de tand voelen. Wie zijn ze? Waarom doen ze dit werk? En vele prangende vragen zullen worden gesteld. Ook zal Fleur waar ze kan even over de schouders van de vrijwilligers gluren en kijken wat er met jouw donatie(s) wordt gedaan.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat