Betaling

ideal e1668773744559 Betaling

iDeal

Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. (mocht de betaling niet lukken of u breekt de betaling af dan krijgt u automatisch een e-mail met een betaal-link zodat u de transactie alsnog kunt afronden.)

– Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden.
(mocht de betaling niet lukken of u breekt de betaling af dan krijgt u automatisch een e-mail met een betaal-link zodat u de transactie alsnog kunt afronden.)

Voordelen: Voor 16:00u besteld is de volgende dag in huis + je bestelling is direct betaald.

bankoverboeking

Bankoverboeking / Vooruitbetaling

De snelste bankoverboeking gaat via onze bank Pay.nl.

Na je bestelling word je doorgestuurd naar de betaalpagina waar je onze betaalgegevens kunt inzien. Deze worden ook altijd per e-mail verzonden. Hierin staan alle gegevens die je nodig hebt om de betaling goed af te ronden.

Het verwerken van de overboeking kan 1 tot 3 werkdagen duren. Je bestelling word dan verzonden zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven, je ontvangt dan ook meteen de factuur per-email als betaalbevestiging.

riverty.2 e1668775041905 Betaling

Achteraf betalen met Riverty

Eerst zien dan pas betalen! Als je je bestelling achteraf wilt betalen kies je voor Riverty (voorheen AfterPay). Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty dan kun je betalen tot een bedrag van €250,-.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het product betalen met een andere betaalmethode als bijvoorbeeld iDeal.

Betaling mislukt of geannuleerd? Als de betaling niet door Riverty word geautoriseerd word de bestelling om veiligheidsredenen geannuleerd en ontvang je van onze betaalpartner Pay.nl een mail met een betaallink om de bestelling alsnog af te ronden.

Je kunt bij vragen altijd contact met ons of Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

creditcard

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met credit card. Wij ondersteunen de credit cards van 3 maatschappijen die hieronder zijn vermeld. Het voordeel van creditcard betaling is dat vaak je aankoop verzekerd is en dat je in termijn kunt aflossen.

  • Mastercard
  • Visa
  • Meastro

(mocht de betaling niet lukken of de betaling wordt afgebroken, dan krijg je automatisch een e-mail met een betaal-link zodat je de transactie alsnog kunt afronden.)

 

mistercash

Mistercash / Bancontant

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun eigen bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.(mocht de betaling niet lukken of de betaling wordt afgebroken, dan krijg je automatisch een e-mail met een betaal-link zodat je de transactie alsnog kunt afronden.)

paypal

Paypal

Met PayPal betaal je snel en veilig online. Je kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen en word op miljoenen webshops wereldwijd aangeboden.

Voordelen van Paypal:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Het werkt supersnel snel en is makkelijk in gebruik
  • Paypal wordt door veel Nederlandse maar ook veel buitenlandse webshops geaccepteerd
  • bij Paypal ben je vaak verzekerd voor je aankopen want je kunt een geschil indienen als je je aankoop niet krijgt. Paypal onderzoekt de situatie, en als blijkt dat je inderdaad niks binnen hebt gekregen krijg je je geld netjes teruggestort.
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat