Spicy Sjef

Bonjour! Je suis Sjef, nieuw bij Hilox. Hilox Lighting kennen we natuurlijk allemaal van de led lampen, maar nu is er ook Hilox Kitchen. Een andere twist die geboren is uit een van mijn hobby's: Koken. Je zult mijn ronde postuur terug vinden onder de naam Spicy Sjef, en ik ga de aankomende maanden diverse producten introduceren én leuke maar vooral ook overheerlijke tips met jullie delen.

Elektrische peper- of zoutmolen

Spicy Sjef is dus ontstaan uit onze voorliefde voor eten en koken. Omdat we deze passie graag met jullie delen hebben we besloten zelf de handigste, coolste en mooiste keukensnufjes te gaan aanbieden. Een van deze must haves is de Spicy Sjef elektrische peper- en zoutmolen. Spicy Sjef biedt je diverse types aan: 2 in 1, een duo set, een molen met LED verlichting; Voor ieder wat wils dus!


Olijfolie Spray

Welke food-lover geniet er nou niet van een stokbroodje met fijne kruiden en olijfolie? Of van een lekkere frisse salade met een heerlijke extra vierge olie? Vanaf nu kun je met de Spicy Sjef spray gemakkelijk doseren met 1 druk op de knop. De sprays bieden we in een duo setje aan, zo kun je 2 van jouw lievelingssmaken serveren.


Compleet geleverd

Sjef zou Sjef niet zijn als er niet alvast wat werk wordt gemaakt van jouw nieuwe setje(s). De peper- en zoutmolens worden geleverd in een mooi kistje en mét batterijen a 5,95, deze zullen we altijd standaard bijleveren zodat je direct aan de slag kan. Daarnaast willen we graag met jou vieren dat we van start zijn gegaan, en zal Sjef een zakje van zijn favoriete kruiden toevoegen aan jouw bestelling! Uiteraard zal Sjef ook bij de olijfolie sprays een heerlijke olie toevoegen.


Au revoir et bonne appetit!