Ga direct naar: Levertijd  | Afhalen  | De bestelling volgen | Niet thuis & Afleveradres

 

Verzending met PostNL

Als je bij ons een bestelling plaatst wordt deze altijd met PostNL verzonden. Ons streven is om je bestelling binnen 1 werkdag bij je te bezorgen. Mocht jouw bestelde product niet voorradig zijn wordt je daar tijdig van op de hoogte gesteld. We vermelden dan altijd de verwachte levertijd en indien mogelijk bieden we een alternatief.


Pakketpost

Heb je een product gekocht wat niet door de brievenbus past dan wordt je bestelling verzonden via pakketpost, hiervan krijg je op de dag van verzending altijd netjes een mailtje met verzendbevestiging en tracktracelink zodat je je bestelling online kunt volgen.

Bezorgopties

  • Extra vroeg bezorgen (10,-)
  • Normale bezorging (*Gratis)
  • Avondbezorging (1.25)
  • Ophalen bij PostNL locatie (Gratis)
  • Extra vroeg ophalen bij postNL locatie (1.25)

*Bij sommige producten wordt (bijv. kleine led's) er 2.95 verzendkosten berekend bij pakketpost. Indien je hiervoor niet wilt betalen kun je ervoor kiezen om je bestelling gratis via brievenbuspost te versturen.

Brievenbuspost

Heb je een product besteld wat door de brievenbus past, dan wordt je bestelling met de normale post verzonden. Je hoeft er in dit geval niet voor thuis te blijven. Producten die door de brievenbus passen zijn o.a. LED halsbanden en kleine LED stadslichten. Bij brievenbuspost worden geen trackinggegevens aangemaakt door PostNL, je kunt het pakket dus niet online volgen.

Brievenbuspost België

Ondanks dat wij ons uiterste best doen om jouw bestelling voor 16u geplaatst dezelfde dan nog op de post te doen zijn we voor de snelheid van de bezorging ook erg afhankelijk van de transporteur postNL. Het kan in sommige gevallen dus zijn dat een brievenbuszending naar België een paar dagen langer onderweg is.

Levertijden doordeweeks en in het weekend

Bezorging met PostNL
Besteld op:Tijdstip:Bezorgd op:
Maandagvoor 16:00Dinsdag
Dinsdagvoor 16:00Woensdag
Woensdagvoor 16:00Donderdag
Donderdagvoor 16:00Vrijdag
Vrijdagvoor 16:00Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Nog snel iets nodig en al 16u geweest?

En wil je je bestelling toch de volgende dag hebben, neem even contact met ons op, wellicht is er nog tijd om je order op in te pakken en te verzenden. Dit kan tot 17:00.

Verzending Pre-orders

Soms komt het voor dat producten tijdelijk uitverkocht zijn, deze producten zijn vaak onderweg vanuit de fabriek en kunnen daarom als pre-order worden besteld. De verwachte levertijd wordt dat op de productpagina getoond. Omdat deze verwachte levertijd weleens kan wijzigen door vertraging in de fabriek of bij der vervoerder kan het wel eens voor komen dat deze verwachte levertijd wijzigt, houd dit even in de gaten.

Zelf de bezorgdatum bepalen?

Je kunt bij ons tot 5 dagen je bestelling plannen, zo kun je bijvoorbeeld op maandag bestellen en ervoor kiezen je bestelling op donderdag te laten bezorgen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een aanbieding niet mis wilt lopen en je de volgende dag niet in de gelegenheid bent om je bestelling aan te nemen.

Bestelling Afhalen kan alleen op afspraak

Bestel en betaal jouw product via onze webshop en kies tijdens het bestelproces dat je je bestelling wilt komen afhalen. Je krijgt dan een e-mail of telefoontje van ons als de bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald nadat het product wat je graag wil hebben via onze webshop is besteld en betaald.

Let op:

Afhalen op afspraak is alleen mogelijk voor producten van Grill Bill. Verlichtingsproducten zijn niet op locatie af te halen, enkel online te bestellen.

Wij zijn enkel op afspraak geopend voor afhaal. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:00. Je krijgt van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt.
Afhaaladres: Lucas Gasselstraat 19, Eindhoven.

Je bestelling volgen

Zodra jouw pakket bij ons is verpakt, ontvang je een e-mail met de barcode van jouw zending. Hiermee kun je het pakket de volgende dag online volgen.

Wanneer je niet thuis bent of niet in de gelegenheid om af te halen

PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Indien je niet thuis bent, zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht je bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kun je het pakket bij het postkantoor ophalen. Je ontvangt dan bericht van de postbode waar je het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar je legitimatiebewijs. Binnen 3 weken dient het pakket afgehaald te worden.

Niet thuis en ander afleveradres

Als je niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van PostNL kun je het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres.

Uiteraard kun je tijdens het bestellen ook meteen een ander aflever adres opgeven.

We verzenden naar de volgende landen

Bezorging met PostNL
Land:Werkdagen:Track & Trace:
Belgie1-2Ja
Bulgarije4-7Ja
Denemarken2-3Ja
Duitsland2-3Ja
Estland4-6Ja
Finland2-5Ja
Frankrijk2-3Ja
Griekenland5-7Ja
Hongarije3-5Ja
Ierland2-4Ja
Italie3-5Ja
Kroatie7-9Ja
Liechtenstein3-4Nee
Litouwen4-6Ja
Luxemburg1-2Ja
Monaco2-3Nee
Noorwegen3-4Ja
Oostenrijk2-4Ja
Polen3-5Ja
Portugal4-6Ja
Slovenie4-6Ja
Slowakije3-5Ja
Spanje3-5Ja
Tjechie3-5Nee
Verenigd koninkrijk2-4Ja
Zweden2-4Ja
Zwitserland2-3Ja

Nog snel iets nodig en al 16u geweest?

En wil je je bestelling toch de volgende dag hebben, neem even contact met ons op, wellicht is er nog tijd om je order op in te pakken en te verzenden. Dit kan tot 17:00.