Hebben de LED halsbanden nog onderhoud nodig?

Nee. De halsband zelf heeft geen onderhoud nodig, de accu van de halsband wel.

Accu training

De accu van de oplaadbare LED halsbanden werkt hetzelfde als de accu van ieder ander apparaat. Wanneer je de halsband een lange tijd niet gebruikt zal de accu lui worden en minder goed werken. Daarom raden we je aan om ook in de zomermaanden af en toe de accu een keer vol te laden

Wil je alles uit de accu halen? Zorg er dan voor dat je LED halsband zo'n 5 keer helemaal leeg laat lopen en deze ook 5 keer weer volledig laat opladen (het volledig opladen duurt ongeveer een 1 uur en 40 minuten)

Tip:

Wist je trouwens dat de LED halsbanden een handig hulpmiddeltje hebben tijdens het opladen? Zodra je de halsband aan de computer (of ieder ander apparaat met USB aansluiting) koppelt zal het licht in de band gaan branden. Het licht blijft ook tijdens het opladen aan. Wanneer de halsband weer is volgeladen gaat het licht uit. Zo weet je dus precies wanneer het laden klaar is en kun je de halsband weer loskoppelen.