Hoe werken de LED been banden voor paarden?

De LED been banden zijn gemakkelijk te monteren door middel van klittenband. Ook de verlichting is handig te bedienen. Aan een van de uiteindes zit een "kastje", dit is de accu. Op deze accu zit een knopje, 1 keer drukken is aan, bij de 4e keer drukken gaat ie weer uit.

4 standen

De LED been banden hebben 4 staden:

• Aan
  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen
  • Uit

Ook handig:

De been banden worden verkocht in een setje van 2, zo kun je links en rechts of voor en achter tegelijk zorgen voor een mooie bundel licht.

Hoe kan ik de been banden opladen?

Aan de zijkant van de accu zie je een klein zwart rubber, wanneer je dit voorzichtig opent zie je de ingang voor de (bijgeleverde) USB kabel. De kleine kant van de kabel past in de accu van de been band, de grote kant past in de computer. Alle apparaten met een "gewone" USB opening kun je gebruiken om de been banden op te laden (denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoonlader, t.v. of laptop).