Hoe werkt de LED Frontriem?

De LED frontriem is gemakkelijk te monteren door middel van klittenband. Aan beide uiteinden van de riem en in het midden is een stukje klittenband vastgemaakt. Hiermee kan je de LED frontriem aan het hoofdstel (of over de frontriem die er al zit) vastmaken.

Ook de verlichting is handig te bedienen. Aan een van de uiteindes zit een "kastje", dit is de accu. Op deze accu zit een knopje. 1 keer drukken is aan, bij de 4e keer drukken gaat ie weer uit.

4 standen

De LED frontriem heeft 4 staden:

• Aan
  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen
  • Uit

Hoe kan ik de frontriem opladen?

Aan de zijkant van de accu zie je een klein zwart rubber, wanneer je dit voorzichtig opent zie je de ingang voor de (bijgeleverde) USB kabel. De kleine kant van de kabel past in de accu van de frontriem, de grote kant past in de computer. Alle apparaten met een "gewone" USB opening kun je gebruiken om de frontriem op te laden (denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoonlader, t.v. of laptop).