Hoe werkt de LED halsband?

Hilox verkoopt 2 type LED halsbanden, oplaadbaar en met batterij. We leggen ze uiteraard beide even voor je uit

De Oplaadbare LED Halsband

De volgende Hilox LED halsbanden zijn oplaadbaar:

• PX1
  • PX1+
  • PX1M
  • PX3
  • PX4
  • PX5

Deze oplaadbare LED halsbanden zijn eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB kabel. Opladen kan bijvoorbeeld aan de computer, een smartphone lader of zelfs via de TV, eigenlijk alles met een USB aansluiting.

Aan de zijkant van de accu zit een klein zwart rubber, wanneer je dit voorzichtig open maakt zie je de ingang voor de kabel. De smalle kant van de kabel gaat in de halsband, de brede kant gaat in de computer.

Tip: Zodra je de halsband aansluit op de computer (of anders) zal de halsband licht geven, dit hoort zo. Wanneer de halsband is volledig is opgeladen zal het licht weer uit gaan, zo zie je dus heel gemakkelijk dat het opladen klaar is.Om de accu niet "lui" maken adviseren we altijd om de halsband na het opladen meteen te ontkoppelen. Het volledig opladen van een halsband duurt een paar uurtjes.

De LED halsband op batterij

De lederen LED halsbanden van Hilox zijn de enige halsbanden die werken op knoopcel batterijen. Er gaan 2 batterijen in, die samen zorgen voor ongeveer 50uur licht plezier. Daarnaast krijg je van Hilox altijd een setje extra batterijen waardoor je in totaal ongeveer 100 uur gebruik kunt maken van de halsband. Ben je al weer toe aan een derde setje batterijen? De batterijen die je nodig hebt zijn: 120mAh cell batterij.

Verschillende standen

Alle Hilox LED halsbanden hebben verschillende standen, je kunt van stand wisselen door op de accu/batterij te drukken.

• Aan
  • Langzaam knipperen
  • Snel knipperen
  • Uit

De Multicolor halsbanden van Hilox werken net iets anders. "Aan" is bij deze halsband niet een vaste verlichting, bij de Multicolor halsband betekent "aan" dat alle kleuren langzaam voorbij "draaien". De knipperstanden van de Multicolor halsbanden zijn altijd op dezelfde kleur, lichtblauw.