Zijn de LED halsbanden waterproof?

De Hilox a title="led halsband" href="/dier/led-halsband">LED halsbanden zijn zowel in IP65 waterproof als in 100% waterproof te krijgen.

IP65: Dit wil zeggen dat de halsbanden wél in de regen kunnen, maar niet gemaakt zijn om mee te zwemmen. Met de 100% waterproof halsbanden kunnen de honden wel zwemmen.

Welke halsbanden zijn 100% waterproof?

Hieronder een lijstje met alle types LED halsbanden en daarbij of ze IP65 of 100% waterproof zijn.

• PX1 - IP65
  • PX2 - IP65
  • PX3 - IP65
  • PX4 - IP65
  • PX1M - IP65
  • PX1+ - 100% waterproof

Alle Nylon halsbanden zijn 100% waterproof te bestellen, helaas geldt dit alleen voor de halsbanden vanaf maat M (35-40cm).

Tip:

Mocht je nu een langere wandeling door de regen hebben gemaakt met de IP65 halsband en bang zijn dat de halsband misschien iets té nat is geworden, dan kun je de halsband even te drogen leggen. Zo kun je de LED halsbanden bijvoorbeeld even boven de verwarming leggen op de vensterbank. Het rubberen kapje wat om de accu zit, zit er niet alleen ter bescherming. Het is ook een glow in the dark kapje. Zo kun je in het donker gemakkelijk zien waar de aan/uit knop zit.