Greece


De juiste dosering

Ben jij net als Chef Sjef ook fan van olijfolie? Heerlijk op bijvoorbeeld de malse steak voor deze in de pan of op de barbecue gaat? Het per ongeluk de halve fles leeggieten is met de Spicy Sjef olijfolie sprays is dat nu verleden tijd. Met 1 druk op de knop krijg je een mooi straaltje olijfolie en kun je perfect doseren.


Huile d'olive

Alle olijfolie soorten kunnen in de spray, en met dit setje van 2 kun je ook nog eens verschillende soorten op tafel zetten, dus voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

Hoe dunner de “vloeistof” hoe meer er een spray ontstaat, al heb je bij olijfolie al gauw een straaltje in plaats van een mooie nevel. Chef Sjef heeft beide uitgeprobeerd en zijn voorkeur gaat uit naar de spriets (of straal), dit omdat je direct goed kunt mikken en meteen voldoende olijfolie gebruikt.


Spécifications

Deze sprays zijn volgens Sjef erg fijn in gebruik. Het mooie design, afgewerkt met hoogwaardig RVS maken een gaaf setje voor op tafel. De sprays zijn 17 cm hoog en wegen ongeveer 160 gram per stuk. Daarnaast is de binnenkant afgewerkt met stevig acryl, dit zorgt ervoor dat de sprays goed schoon te maken zijn.

Let wel op: De Spicy Sjef sprays zijn niet geschikt voor in de vaatwasser.

Bonne appétit!

Meer informatie
Art.nr.SP02
Garantie1 jaar carry-in-garantie
In de doos2x Spicy Sjef - Olijfolie spray Greece