Hilox Lederen halsband, veilig en sjiek!

Wil jij dat jouw maatje er goed uitziet en ook nog eens opvalt in het donker? Dan is de zwart lederen LED halsband van 50cm de uitkomst voor jou! Deze PX2 is te krijgen in 2 maten en kleuren, en gemaakt van echt leder! De halsbanden kunnen een trekkracht van +/- 100kg aan, je hond hoeft ze dus niet naast de gewone halsband te dragen.


Bestand tegen Hollands weer

De halsbanden zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje en een regenbui kunnen, de PX2 LED halsband is ip65 waterproof.


Batterijen

In deze halsband zitten 2 120mAh cel batterijen, met dit setje heb je 50 uur plezier van de LED’s in deze mooie halsband!


De Hilox LED’S

In deze zwarte PX2 LED halsband zitten 6 super felle witte LED’s en ook nog 3 standen:

• Aan, de witte LED’s branden continu
• Snel knipperen
• Langzaam knipperen


Maat

Deze zwarte PX2 halsband is 50cm lang en 2.5cm breed en ook nog +/- 5cm nog in lengte verstelbaar, zo past de halsband altijd mooi om de nek van jouw viervoeter.

Weet je niet welke maat je nodig hebt? Dan kun je gewoon de halsband opmeten die de hond nu draagt. Draagt je hond nu geen gewone halsband? Dan kun je de omtrek van de nek meten, let er hierbij wel op dat je minimaal 2 vingers aan de onderzijde speling houdt (dan zit de band zeker niet te strak).

Productvideo

Meer informatie
Art.nr.100016
Garantie1 jaar carry-in-garantie
Type halsbandPX2
In de doos1 x Hilox PX2 Led Halsband Leder - 50cm Zwart
2 x 120mAh cel batterijen
DierHond
Kleur ledWit
Kleur bandZwart
Soort BatterijCelbatterijen 50uur brandtijd
Materiaal halsbandEcht Leder
Maat40-50cm (L)
Bescherming halsbandSpatwaterdicht
Hetzelfde, maar dan anders