2-in-1 Elektrische Peper- en zoutmolen Spicy Sjef


De juiste dosering

Schiet je ook wel eens uit bij het op smaak brengen van je steak of salade? Of heb je weleens het gevoel dat er niks uit dat verdomde potje komt? Dit is met Spicy Sjef verleden tijd, want met 1 druk op de bouton kun je jouw favoriete maaltijd voorzien van een juiste dosis aan peper en zout.


2 in 1

Om jouw lievelingsgerechten goed op smaak te krijgen hebben we nu een crème de la crème elektrische 2 in 1 molen, voor zowel zout als peper dus. Deze elektrische molen is al met veel plaisier uitgeprobeerd door chef Sjef.


Peper

Sjef raadt je aan om peperkorrels met een diamètre van 5mm of kleiner te gebruiken. In deze molen kun je witte, zwarte, en groene peper malen. Rood kan ook, maar is net iets te zacht voor de maler. Zorg er daarom altijd voor dat de rode peper niet meer dan 15% van het peper mengsel bevat.


Zout

Wat zout betreft, houd het lekker grof. Wanneer je te fijn zout gebruikt kan het (als het een beetje vochtig is) gaan samenklonten. Een diameter van 4mm per korreltje is de ideale match in deze elektrische maler.


Spécifications

Je zou haast geloven dat de vorm van deze elektrische molen is geïnspireerd op de vorm van Sjef zelf, de ronding zorgt ervoor dat de molen goed in de hand ligt en daardoor erg fijn is in gebruik. Deze Spicy Sjef molen weegt ongeveer 382 gram, is 22 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig RVS en stevig Acryl. Deze combinatie maakt de molen zeer hygiënisch. Let wel op: De molen is niet geschikt voor in de vaatwasser.

Bonne appétit!

Meer informatie
Art.nr.SE01
Garantie1 jaar carry-in-garantie
In de doos1x Spicy Sjef, 2-in-1 Elektrische Peper- en Zoutmolen
6x AAA Batterijen