T20 W21/5W (type 1) 50W Power led Hilox

Je saaie halogeenlamp upgraden met gave led verlichting? Dat kan met deze T20 W21/5W LED van Hilox met de echte Cree LED chips. Met een vermogen van 30W is deze led krachtig genoeg om te gebruiken als dagrijverlichting. Deze led zal dimmen wanneer het dimlicht is ingeschakeld en brandt op zijn felst als het dimlicht is uitgeschakeld. Mist je auto is voorzien van een dagrijfunctie. Ook te gebruiken als achterlicht.

Cree Leds

Deze Hilox T20 leds zijn voorzien van de nieuwste Cree leds. Cree is net als Philips een van de grootste fabrikanten als het gaat om led chips. Deze leds hebben een zeer hoog aantal lumen per watt!

• Geschikt voor 12V en 24V
• Kleur: wit (5000K)

Hilox Lighting in de media

Gezien in Nederlandse media als Truckstar, Motor-Magazine, TLN, Autoblog

Onze innovatieve verlichting trekt veel aandacht van de Nederlandse media. Hier zijn we erg trots op, dat we als Nederlands merk in een zeer competitieve markt toch vernieuwend zijn.

Cree LED Chips

In deze T20DW LED's zijn Cree LED chips verwerkt. Cree is 1 van werelds grootste LED fabrikanten en specialiseert zich in het produceren van High-End LED chips welke een van de krachtigste op de markt zijn.


Nu 30% combikorting op deze T20 W21/5W (type 1) 30W Power led Hilox. Bij aanschaf van een Hilox LED kit of Hilox xenonkit
Korting wordt automatisch toegepast in het winkelmandje.
Meer informatie
In de doos2 x T20 W21/5W (type 1) 30W Power led Hilox
Garantie12 maanden carry-in-garantie
TypePerformance
Art.nr.L.T20D.30W
Kleurtemperatuur5.000K
Voltage12V - Auto, Motor, Scooter
Lichsterkte in Lumen600LM
Vermogen50W
Start Stop/ PWM ProofJa
Can-Bus proofNee
Levensduur30.000 uur
ECEGeen ECE typegoedkeuring
DisclaimerNiet voorzien van ECE, enkel bestemd voor circuit, eigen terrein, off-road of shows Meer info ›
Hetzelfde, maar dan anders