led-dimlicht-kit-xtr-hilox-sml

XTR LED KIT VOOR ALLE KOPLAMPEN

Kleiner, slimmer, nog krachtiger

Dit is dé LED upgrade voor jouw auto motor of truck. Deze 4e generatie LED kit is krachtig genoeg om te kunnen concurreren met een doorsnee xenonkit en klein genoeg om in elke koplampbehuizing te passen zonder aanpassingen. Je hebt direct 3600 lumen per lamp tot je beschikking, waar halogeen met moeite 1100 lumen haalt.

Strak lichtbeeld

Leds veel licht laten geven is niet zo moeilijk, een goed lichtbeeld creëren daarentegen wel. Onze nieuwe XTR led heeft de Luxeon Z ES led chips perfect gepositioneerd zodat je een lichtbeeld hebt dat gelijk is aan het lichtbeeld met je halogeenlamp. Want wat heb je immers aan een super felle lamp waarvan het licht alle kanten op schijnt behalve de goede?

Evolution CAN-bus II

De Evolution CAN-bus II module is velledig opnieuw ontworpen zodat je LED kit 100% storingvrij werkt. Deze plug and play module is zeer eenvoudig te monteren en is water-, en shockproof.

Lumileds Luxeon Z ES

Het belangrijkste component op de XTR led zijn de Luxeon Z ES LED chips, deze chips zijn speciaal door Lumileds (onderdeel van Philips) ontwikkeld voor de automotive markt. De strak witte kleur 5700K geeft je de beste en hoogste lichtopbrengst.

Micro Afstelling

De XTR is voorzien van een verstelbare bus waarmee je de led op de milimeter nauwkeurig kunt afstellen, hiermee kun je je lichtbeeld perfect optimaliseren.

IC Chip intelligent cooling system

Het is zeer belanrijk dat de Lumileds niet te heet worden, daarom is er intelligente IC chip geplaatst die de warmte en stroom perfect reguleert. Zelfs als de Maglev Fan om wat voor reden ook het begeeft zorgt deze chip ervoor dat de led niet te warm word, zodat je nooit zonder verlichting komt te zitten.