H7 Adapter BMW, Ford, VW Passat, Skoda Octavia

17,95

Availability: Uitverkocht
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen op jouw manier
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Voor 16u bestel, dezelfde dag verzonden
  • Lid van Qshops thuiswinkelwaarborg

Beschrijving

Adapter xenon/LED

Adapter voor het bevestigen van xenon en led lampen. Controleer goed of dit model overeen komt met het model wat in de auto zit, er zijn namelijk 3 adapters beschikbaar die erg op elkaar lijken.

Extra informatie

Gewicht 0.5000 kg
HANDIGE MEEPAKKERS
IDEAAL BIJ DIT PRODUCT
HETZELFDE
MAAR DAN ANDERS

REVIEWS VAN ECHTE KLANTEN

NEEM HET NIET VAN ONS AAN...

Customer Reviews

Based on 2 reviews
0%
(0)
0%
(0)
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
J
J. E.
Blij dat ze bestaan

Nadat ik een set LED lichten had besteld kwam ik erachter dat ik adapters nodig heb anders zou ik ze nooit kunnen monteren. Gelukkig hebben ze deze ontwikkeld. Ik moest de pootjes wel aardig bijbuigen om ze te laten passen. Omdat ik geen zicht had op wat ik deed kostte het mij een paar zere vingers voordat ik door had dat ze iets verbogen moesten worden.

Het is ook even tricky welke adapters je precies moet hebben maar de website is hier helder in en ook ben ik erg goed geholpen door de medewerkers om zeker te stellen dat ik de juiste adapters zou bestellen.

J
J. E.
Blij dat ze bestaan

Nadat ik een set LED lichten had besteld kwam ik erachter dat ik adapters nodig heb anders zou ik ze nooit kunnen monteren. Gelukkig hebben ze deze ontwikkeld. Ik moest de pootjes wel aardig bijbuigen om ze te laten passen. Omdat ik geen zicht had op wat ik deed kostte het mij een paar zere vingers voordat ik door had dat ze iets verbogen moesten worden.

Het is ook even tricky welke adapters je precies moet hebben maar de website is hier helder in en ook ben ik erg goed geholpen door de medewerkers om zeker te stellen dat ik de juiste adapters zou bestellen.