Veilig over straat!

Met deze groene Led Sportarmband hoef je nooit meer bang te zijn om van je sokken gereden te worden, je bent zichtbaar vanaf wel 300 meter! Je kunt je vanaf nu aan dus bezig houden met het sporten en niet meer met de vraag of je gezien wordt, handig toch? Om het extra leuk te  maken kun je bij Hilox kiezen uit 4 kleuren: Rood, blauw, roze en groen. 

One size fits all

De SX1 groen is in lengte verstelbaar zodat je de armband zo strak kunt zetten als je zelf wilt.

Regenproof

Deze sportarmband is waterproof (ip65) en gaat dus niet kapot wanneer je door de regen rent of wanneer je je letterlijk in het zweet werkt!

Batterijen

De Hilox SX1 LED armband is voorzien van een oplaadbare batterij (120mAh cel) en usb lader. Je kunt de led armband dus heel handig zelf opladen aan je pc, laptop of telefoonlader en je hoeft de batterijen niet te vervangen. De laadtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 40 minuten en wanneer het laden klaar is gaan de led’s uit. Op deze manier weet je altijd wanneer de batterij weer vol is, handig toch? 

Wanneer de armband volgeladen is ben je weer zo'n 4 tot 5 uur zichtbaar in het donker.

De leds

In deze SX1 LED armband zit een glasvezel tube met high power Led’s. De tube zorgt ervoor dat het groene licht mooi door de halsband schijnt en laat de band dus fel oplichten.

Of je nu voor de kleur rood, blauw, groen of roze gaat, de SX1 amband is een gave én veilige gadget! De SX1 heeft 3 standen:

• Aan, de Led’s branden continu
• Snel knipperen
• Langzaam knipperen

Batterijtraining

Laad de armbanden tijdig op, laat ze niet te lang stil in de kast liggen (de batterij wordt hier lui van), en ga niet zwemmen met de armband. 
Je hebt op alle Hilox LED armbanden 1 jaar garantie! Je moet ze alleen wel even goed gebruiken ;-)

Productvideo

Meer informatie
Art.nr.100056
Garantie1 jaar carry-in-garantie
Type halsbandHLX2
In de doos1 x Hilox Led Sportarmband SX1 - Nature Green (one size) 1 x USB oplader
Kleur ledGroen
Kleur bandGroen
Soort BatterijOplaadbaar met USB
Materiaal halsbandGeweven Nylon
MaatUniverseel
Bescherming halsbandSpatwaterdicht
Levensduur30.000 uur
Hetzelfde, maar dan anders