LED Fiat 500, 500L, 500X, Panda, Tipo, Punto

LED Verlichting Fiat

Fiat 500, 500L, 500X, Panda, Tipo, Punto

LED FIAT Golf, Passat, Up, Polo, Touran, Touareg, Caddy

Led verlichting voor élke Fiat

Upgraden naar LED was nog nooit zo eenvoudig als met Hilox

Je kent het wel, je hebt een prachtig mooie Fiat 500L, Panda, 500X (of natuurlijk een andere Fiat ;)) en je hebt het gevoel dat je iets mist. Je wilt iets veranderen aan je auto waardoor je auto niet alleen mooier wordt maar ook beter. Met onze Hilox Lighting led heb je binnen no-time die saaie halogeenlampen geupgrade naar led. De meest geupgrade lampen zijn die voor de standaard verlichting, led dimlicht, led stadslicht en led dagrijverlichting. Maar we zien ook Fiats die de verlichting van hun interieur of kenteken verbeteren.

Plug-N-Play

Als je een Hilox product koopt dan mag je verwachten dat het eenvoudig te installeren is, zonder dat je ook maar iets hoeft aan te passen aan de auto. Behalve de lichtbron natuurlijk ;). Al onze leds zijn door middel van het plug-and-play principe te vervangen. Zo ben je nooit veel tijd en geld kwijt om je standaard lamp te upgraden naar led.

Storingvrij / CAN-bus proof

De Fiats van de dag van vandaag zitten tjokvol elektronica om jou het rijden een stuk veiliger, makkelijker en plezieriger te maken. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of je lampen nog heel zijn en je bandenspanning wordt gecontroleerd. Als je lampen stuk zijn of je banden een te lage bandenspanning hebben krijg je hier netjes een melding van op de dashboard van je Fiat. Ook als je een lampje installeert waar het vermogen stukken lager ligt krijg je een seintje dat er iets niet in orde is. Je kunt je dus wel voorstellen dat je niet zomaar elk willekeurig led lampje kunt plaatsen zonder een melding op je dashboard te krijgen, of sterker nog, zonder dat je boordcomputer kuren krijgt.

Wij beloven met onze leds dat je geen problemen krijgt met je boordcomputer. Als je bij ons een product koopt dat CAN-bus proof is, dan werkt het zonder storing, gegarandeerd.

LED voor dimlicht, grootlicht en mistlicht

Fiat led - dimlicht grootlicht mistlicht
xtr black led dimlicht

XTR BLACK LED

 • Lichtopbrengst: 3600lm per lamp
 • Luxeon Z ES LED Chips
 • Past in elke Fiat
 • Storingvrij op elke Fiat
 • Intelligent Cooling system
 • Lichtbeeld optimalisatie
 • Koeling: Maglev Fan (onderhoudsvrij)

Prijzen en bestellen ›

xtr grey led dimlicht

XTR GREY LED

 • Lichtopbrengst: 3200lm per lamp
 • Luxeon Z ES LED Chips
 • Past in elke Fiat
 • Storingvrij op elke Fiat
 • Intelligent Cooling system
 • Lichtbeeld optimalisatie
 • Koeling: Maglev Fan (onderhoudsvrij)

Prijzen en bestellen ›

led Fiat

Selecteer je fitting

H7 H1 H3 H4 H8 H9 H11 HB3 HB4 HIR2 H13

Weet je niet welke fitting je moet hebben? Gebruik dan onze handige fitting zoekhulp of Chat met ons

Veel bestelde accessoires bij deze XTR LED kit

Nu 50% Combikorting op alle accessoires bij deze led kit. Korting wordt automatisch toegepast op max. 3 accessoires.

led adapters LED adapters ›
led stadslichten LED stadslichten ›
led dagrijlampen LED Dagrijlampen ›
led interieur en kenteken LED Interieur/ kenteken ›

REVIEWS

suzuki led

Als beste getest door Truckstar Magazine: Hilox XTR LED kits

Een veiligheidsspecial waar uiterst kritisch gekeken wordt naar led producten waarmee je je halogeen koplamp kunt upgraden tot led koplamp.
Lees meer

led dimlicht xtr hilox

Alles over de XTR LED, incl Vergelijkend onderzoek

Het verhaal achter onze nieuwste aanwinst en een verrassende uitkomst bij een vergelijkend onderzoek.
Lees meer

Veel gestelde vragen

Wat is LED dimlicht?

Je dimlicht, of voor de Belgen standlichten zijn de lampen die je aan hebt staan als je je lichtschakelaar 2 klikjes draait. Dit licht heet dimlicht omdat het licht onder een bepaalde hoek op de weg schijnt zodat je geen tegenliggers verblindt. Deze lampen mag je zowel overdag als ‘s avonds aan hebben. LED dimlicht is bij de meeste Fiats niet standaard, hiervoor word standaard halogeen geplaatst. Halogeen geeft niet veel licht en is ook niet erg mooi. Je kunt dus je halogeenkoplamp dus upgraden naar led voor meer licht een een mooiere look. Dimlicht; niet te verwarren met grootlicht dat je alleen aan mag hebben als je geen tegenliggers hebt en in erg donkere situaties.

Heeft mijn Fiat een goed lichtbeeld met LED dimlicht?

Ja, als je met je halogeenlamp een goed lichtbeeld hebt zul je met onze leds ook een vergelijkbaar lichtbeeld zien. Bij onze XTR led kun je dit lichtbeeld zelfs nog optimaliseren met een handig verstel-mechanisme.

Krijg ik geen storing in mijn dashboard?

Nee, als je bij ons een LED koopt uit de Evolution serie dan geven we de garantie dat onze verlichting werkt zonder storingen op jouw Fiat. Onze CAN-bus II modules werken zelfs op de allernieuwste Fiat modellen, uiteraard krijg je hier garantie op.

Wordt mijn Fiat goedgekeurd bij de APK?

Ja, als je je verlichting op orde hebt en geen tegenliggers verblindt, dus een goed lichtbeeld hebt wordt je Fiat altijd goedgekeurd, controleer na de installatie dus altijd even of je verlichting nog goed staat afgesteld. Dit geldt enkel voor voertuigen op Nederlands kenteken.

Past een Hilox LED ook in mijn dimlicht?

Ja, onze leds passen in 99% van alle voertuigen, controleer voor de type L1 en L2 leds wel even de inbouwdiepte van de koplamp, de XTR led is door het compacte formaat veel eenvoudiger te monteren. We hebben ook een assortiment handige adapters en rubber kappen om je behuizing groter te maken zodat de led makkelijker past.

Wordt led niet te warm in mijn koplamp?

Nee, absoluut niet. Sterker nog de leds worden nog geen 95 graden, waar een halogeenlamp ver over de 200 graden gaat. Dit laat direct zien hoe efficiënt led omgaat met lichtopbrengst vs. warmte.

Welke fitting heb ik nodig voor mijn Fiat?

Er zijn een aantal manieren om er achter te komen welke fitting je nodig hebt.
1. Gebruik onze handige fittingzoeker.
2. Lees het instructieboekje, hier staat ook vaak in hoe je de lamp moet vervangen.
3. Haal het lampje uit de koplamp.
Bij sommige voertuigen zit het halogeenlampje in de koplamp vast d.m.v. een adapter, voor de meeste adapters hebben we hier een kant en klare oplossing voor.

Hoe installeer ik een Hilox LED in mijn koplamp?

Het upgraden naar led is heel eenvoudig, je haalt het halogeenlampje uit de koplamp en plaatst dan de led, bijna hetzelfde als het vervangen van een kapot halogeenlampje. Bij een aantal fittingen als H7, H4, H1 en H3 kun je het voetje van de lamp los halen om deze eerst in de koplamp de plaatsen om vervolgens de led er in te draaien.

Dit is waarom je het Dimlicht van je Fiat moet upgraden naar LED

LED heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van halogeen, het geeft meer licht, gaat veel langer mee en gaat veel efficiënter om met stroom. Een led lamp is ongeveer 60% efficienter dan halogeen en je hebt tot wel 350% meer licht. Meer licht betekend automatisch ook beter zicht, zo zie je bijvoorbeeld veel eerder een voetganger of fietser oversteken. En dit werkt natuurlijk ook andersom, andere weggebruikers zien jou ook veel eerder, zo kunnen ook zij beter anticiperen op wat komen gaat. En omdat led zo’n ontzettend lange levensduur heeft hoef je nooit meer een lampje te vervangen, dit is niet alleen goedkoop maar ook erg duurzaam en goed voor het milieu. Uitstraling, je wilt natuurlijk dat je auto, motor of truck er sexy uit ziet, want zeg nu zelf, die gele waxinelichtjes in je koplamp, dat ziet er toch niet uit! Je voertuig komt veel beter uit de verf met led.

Geschikt voor elke koplamp

Of je nu een oud golfje hebt of een splinternieuwe Audi, onze leds zijn geschikt voor elk type koplamp. Of je nu een traditionele reflectorkoplamp hebt of een lenskoplamp, onze leds zorgen altijd voor de meest optimale lichtbeeld zodat je niet het risico loopt tegenliggers te verblinden. Wel zo veilig!

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat