Retourneren

Afkoelingsperiode

Wij doen er alles aan om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht je toch af willen zien van de aankoop, kan dat binnen 14 dagen. Deze afkoelingsperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket. Voor retourzending kun je onze retourprocedure hanteren.

Wat moet je doen bij de volgende situaties:

Je hebt helaas een verkeerd artikel besteld:
Ondanks de verschillende zoeksystemen, kan het voorkomen dat je onverhoopt een verkeerd artikel hebt besteld. Je kunt onze retourprocedure hanteren. Controleer voorafgaand of je het juiste product bestelt of neem contact met ons op.

Je hebt een verkeerd artikel ontvangen:
Je zending is niet compleet: Controleer na ontvangst altijd of de zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken dan kun je dit melden bij onze klantenservice

Je hebt een defect artikel ontvangen:
Als je een defect artikel hebt ontvangen, kun je onze garantieprocedure hanteren.

Je ziet af van de aankoop:
Als je van de aankoop afziet zullen we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening storten. 

Retourprocedure als je van je aankoop afziet.

TIP: Past een product niet of werkt het niet, neem dan even contact op met onze klantenservice, in veel gevallen kunnen we vaak een prima oplossing of alternatief aanbieden. Als je een verkeerde maat of fitting hebt besteld kun je gewoon onderstaande procedure volgen.

Er moet bij retourzendingen worden voldaan aan de volgende punten:

1. Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de retour aan. Dit kun je doen door in te loggen in je account en naar de betreffende bestelling te gaan. Heb je geen account? Dan kun je je retour hier aanmelden. Het bestel ID is het ordernummer van jouw bestelling, beginnende met B of ORD.

Let op! Je retouraanvraag wordt altijd door een van onze medewerkers goedgekeurd voordat je een RMA formulier krijgt. Retouren zonder RMA formulier worden niet in behandeling genomen.

2. De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen het retour terug  gestuurd te worden.

3. De retourartikelen dienen onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn. Is dit niet het geval zijn wij genoodzaakt het artikel te weigeren en terug te sturen of slechts een deel van het aankoopbedrag terug te storten.

4. Ga zorgvuldig om met de verpakking van een artikel, de verpakking moet compleet zijn.

5. Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking.

6. Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan. Graag willen we je vragen om de doos niet met meters tape dicht te plakken, door alleen het nodige aan tape te gebruiken maak je het werk van onze collega’s in het magazijn makkelijk én het is ook nog eens milieuvriendelijker.

7. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd.

8. Bewaar altijd het verzendbewijs zodat je een eventuele vermissing kunt claimen bij de vervoerder. 

Uitgesloten om te retourneren: 

• Beschadigde/ verbogen artikelen.

• Artikelen waarvan de bedrading zijn aangepast of afgeknipt.

• Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd.

• Artikelen anders gekocht dan via de postorder.

• Losse onderdelen uit een complete kit.

Uitgesloten voor geld retour

• Alle boven genoemde uitsluitingen

• Producten buiten de 14 dagen bedenktermijn, zorg dus dat je binnen deze termijn je bestelling hebt beoordeeld.

• Heb je zelf een afwijkende bezorgoptie gekozen waarvoor extra betaald is, zoals bijv. avond- of ochtendlevering? Deze extra kosten worden niet terug geboekt.

Hilox behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds geopend, gebruikt of beschadigd is.

Producten waarbij we expliciet aangeven om voor de aankoop te beoordelen of het product 100% zeker gaat passen is enkel een tegoedbon mogelijk. Denk hierbij aan L1 LED dimlichten en LED halsbanden.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat