FILTERS

MTB LED Verlichting

Voor de echte mountainbike liefhebber

Ben jij een echte mountainbikefanaat? En ben je op zoek naar kwaliteitsverlichting waarmee je in elke donker bos perfect kunt mountainbiken alsof het dag is? Dan zijn de Hilox MTB LED’s de perfecte keus.

Onze Hilox leds zijn speciaal ontwikkeld voor mountainbikers door mountainbikers. Onze LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes in diverse modellen. De Hilox mtb LED’s zijn gemaakt van hoogwaardig CNC gefreesd aluminium en zijn voorzien van originele CREE Leds. CREE is marktleider in productie van smd leds voor verschillende soorten toepassingen, waaronder onze mtb led verlichting.

Hilox Lighting: Hoge kwaliteit, Extreem veel licht

Laat jezelf verrassen door de strakke lichtbundel van onze super krachtige MTB LED lampen. De Hilox LED’s hebben een perfecte prijs kwaliteitverhouding en eerlijke specificaties wat betreft de lichtopbrengst. En omdat we de LED’s direct als fabrikant aan jou als consument kunnen aanbieden, kunnen wij zonder tussenkomst van groothandels en winkels de prijs laag en de service en kwaliteit hoog houden.

Close ✕

Prijs