Verzending

Verzending met PostNL

postnl logo

 

Als je bij ons een bestelling plaatst wordt deze altijd met PostNL verzonden. Ons streven is om je bestelling binnen 1 werkdag bij je te bezorgen. Mocht jouw bestelde product niet voorradig zijn wordt je daar tijdig van op de hoogte gesteld. We vermelden dan altijd de verwachte levertijd en indien mogelijk bieden we een alternatief.

Pakketpost

Heb je een product gekocht wat niet door de brievenbus past dan wordt je bestelling verzonden via pakketpost, hiervan krijg je op de dag van verzending altijd netjes een mailtje met verzendbevestiging en tracktracelink zodat je je bestelling online kunt volgen.

Bezorgopties

  • Extra vroeg bezorgen (10,-)
  • Normale bezorging (*Gratis)
  • Avondbezorging (1.25)
  • Ophalen bij PostNL locatie (Gratis)
  • Extra vroeg ophalen bij postNL locatie (1.25)

*Bij sommige producten wordt (bijv. kleine led’s) er 2.95 verzendkosten berekend bij pakketpost. Indien je hiervoor niet wilt betalen kun je ervoor kiezen om je bestelling gratis via brievenbuspost te versturen.

Brievenbuspost

Heb je een product besteld wat door de brievenbus past, dan wordt je bestelling met de normale post verzonden. Je hoeft er in dit geval niet voor thuis te blijven. Producten die door de brievenbus passen zijn o.a. LED halsbanden en kleine LED stadslichten. Bij brievenbuspost worden geen trackinggegevens aangemaakt door PostNL, je kunt het pakket dus niet online volgen.

Brievenbuspost België

Ondanks dat wij ons uiterste best doen om jouw bestelling voor 16u geplaatst dezelfde dag nog op de post te doen zijn we voor de snelheid van de bezorging ook erg afhankelijk van de transporteur postNL. Het kan in sommige gevallen dus zijn dat een brievenbuszending naar België een paar dagen langer onderweg is.

Levertijden doordeweeks en in het weekend

Bezorging met PostNL
Besteld op: Tijdstip: Bezorgd op:
Maandag voor 16:00 Dinsdag
Dinsdag voor 16:00 Woensdag
Woensdag voor 16:00 Donderdag
Donderdag voor 16:00 Vrijdag
Vrijdag voor 16:00 Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag

Nog snel iets nodig en al 16u geweest?

En wil je je bestelling toch de volgende dag hebben, neem even contact met ons op, wellicht is er nog tijd om je order op in te pakken en te verzenden. Dit kan tot 17:00.

Verzending Pre-orders

Soms komt het voor dat producten tijdelijk uitverkocht zijn, deze producten zijn vaak onderweg vanuit de fabriek en kunnen daarom als pre-order worden besteld. De verwachte levertijd wordt dat op de product pagina getoond. Omdat deze verwachte levertijd weleens kan wijzigen door vertraging in de fabriek of bij der vervoerder kan het wel eens voor komen dat deze verwachte levertijd wijzigt, houd dit even in de gaten.

Zelf de bezorgdatum bepalen?

Je kunt bij ons tot 5 dagen je bestelling plannen, zo kun je bijvoorbeeld op maandag bestellen en ervoor kiezen je bestelling op donderdag te laten bezorgen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een aanbieding niet mis wilt lopen en je de volgende dag niet in de gelegenheid bent om je bestelling aan te nemen.

Je bestelling volgen

Zodra jouw pakket bij ons is verpakt, ontvang je een e-mail met de barcode van jouw zending. Hiermee kun je het pakket de volgende dag online volgen.

Wanneer je niet thuis bent of niet in de gelegenheid om af te halen

PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Indien je niet thuis bent, zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht je bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kun je het pakket bij het postkantoor ophalen. Je ontvangt dan bericht van de postbode waar je het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar je legitimatiebewijs. Binnen 3 weken dient het pakket afgehaald te worden.

Niet thuis en ander afleveradres

Als je niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van PostNL kun je het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres.

Uiteraard kun je tijdens het bestellen ook meteen een ander aflever adres opgeven.

We verzenden naar de volgende landen

Bezorging met PostNL
Land: Werkdagen: Track & Trace:
Belgie 1-2 Ja
Bulgarije 4-7 Ja
Denemarken 2-3 Ja
Duitsland 2-3 Ja
Estland 4-6 Ja
Finland 2-5 Ja
Frankrijk 2-3 Ja
Griekenland 5-7 Ja
Hongarije 3-5 Ja
Ierland 2-4 Ja
Italie 3-5 Ja
Kroatie 7-9 Ja
Liechtenstein 3-4 Nee
Litouwen 4-6 Ja
Luxemburg 1-2 Ja
Monaco 2-3 Nee
Noorwegen 3-4 Ja
Oostenrijk 2-4 Ja
Polen 3-5 Ja
Portugal 4-6 Ja
Slovenie 4-6 Ja
Slowakije 3-5 Ja
Spanje 3-5 Ja
Tjechie 3-5 Nee
Verenigd koninkrijk 2-4 Ja
Zweden 2-4 Ja
Zwitserland 2-3 Ja

Nog snel iets nodig en al 16u geweest?

En wil je je bestelling toch de volgende dag hebben, neem even contact met ons op, wellicht is er nog tijd om je order op in te pakken en te verzenden. Dit kan tot 17:00.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat