Grill Bill Kamado BBQ; Nieuw bij Hilox Lighting & Lifestyle

kamado bbq van grill bill

Nieuw bij Hilox Lighting & Lifestyle, een geweldig mooie toevoeging aan ons outdoor assortiment. Naast de buitenverlichting bieden we nu ook een compleet assortiment kamado bbq’s van Grill Bill, een nieuw fris merk dat net als Hilox onder de paraplu van Bobstores valt. 

Kamado online bestellen

Natuurlijk kun je de Grill Bill kamado bij ons afhalen. Maar als je niet het juiste vervoer hebt of te ver uit de buurt van Eindhoven woont kunnen we de kamado ook bezorgen. Je besteld je kamado gewoon online via onze webshop. De kosten voor het transport nemen we zoals je van ons gewend ben helemaal op ons. 

Wat is een Kamado BBQ?

Een kamado bbq is een keramisch kooktoestel waarmee je vele mogelijkheden hebt. Je kunt met een kamado eten bereiden door het te grillen, roken, stomen, roosteren, bakken en te braden. Met welk kooktoestel kun je dit nog meer? Precies, alleen met een kamado heb je zo veel kooktechnieken in 1 kooktoestel. 

De kamado werkt uitsluitend op houtskool, en door het keramiek heb je bijna geen warmte verlies waardoor je uren lang kunt bakken op dezelfde lading houtskool, dit is niet alleen erg handig maar vooral erg economisch. Het houtskool kun je zo de volgende keer gewoon weer gebruiken. 

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat