Hilox PX4 LED halsband, mooi, veilig en cool!

Laat jij je maatje graag rondrennen maar kun je hem/haar nauwelijks zien in het donker? Dan is deze rode LED halsband van 35cm de uitkomst voor jouw hond! De PX4 is te krijgen in diverse maten én kleuren en ook nog eens gemaakt van supersterk Nylon materiaal. De halsband is 1,5 centimeter breed. Door het stevige en mooie materiaal hoeft jouw kleine viervoeter deze band niet naast de gewone halsband te dragen.


Regenbestendig

De halsbanden zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje en een regenbui kunnen, de PX4 LED halsband is ip65 waterproof. Doordat het oplaadpunt van de LED halsband in de halsband verwerkt zit kun je dus gerust in de regen jouw maatje uitlaten.


Oplaadbaar met USB

De Hilox PX4 LED halsband is voorzien van een oplaadbare accu en usb lader. Je kunt de LED halsband heel makkelijk zelf opladen aan je pc, laptop of telefoonlader en je hoeft geen batterijen te vervangen. De laadtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 40 minuten en wanneer het laden klaar is gaat de LED in de halsband uit. Op deze manier weet je altijd wanneer de batterij weer vol is, handig toch? Wanneer de halsband volgeladen is kun je jouw beestje weer ongeveer 4 tot 5 uur volgen in het donker.


Hilox High Power LED

In deze PX4 LED halsband zit 1 glasvezel tube met een high power LED. De tube zorgt ervoor dat het rode licht mooi door de halsband schijnt en laat de band fel oplichten.

De PX4 heeft 3 standen:

  • Aan, de rode LED brandt continu
  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen

Maat

Heeft jouw viervoeter een nek omtrek van 28 tot 35 cm? Dan past deze mooie rode halsband altijd.

Weet je niet welke maat je nodig hebt? Dan kun je gewoon de halsband opmeten die de hond nu draagt. Draagt je hond nu geen gewone halsband? Dan kun je de omtrek van de nek meten, let er hierbij wel op dat je minimaal 2 vingers aan de onderzijde speling houdt (dan zit de band zeker niet te strak).

Aanbevolen door hondengedragsdeskundige Anniek Winters

In samenwerking met dé hondenfluisteraar van Nederland heeft Hilox de LED halsbanden geperfectioneerd, en daarmee is Anniek inmiddels ook groot fan van onze super coole en veilige LED halsband

Productvideo

Meer informatie
Art.nr.100039
Garantie1 jaar carry-in-garantie
Type halsbandPX4
In de doos1 x Hilox PX4 Honden Halsband - 35cm Rood
1 x usb lader
DierHond
Kleur ledRood
Kleur bandRood
Soort BatterijOplaadbaar met USB
Materiaal halsbandGeweven Nylon
Maat30-35cm (XS)
Bescherming halsbandSpatwaterdicht
Levensduur30.000 uur
Hetzelfde, maar dan anders