Keramische Kamado BBQ net als verlichting, onmisbaar in elke tuin

kamado bbq

Wat is een Kamado Barbecue?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is kamado geen merk, maar een manier van koken. De oorsprong is terug te vinden in Japen, en na de tweede wereldoorlog is de barbecue door Amerikaanse soldaten geïntroduceerd in Amerika. In 2007 heeft de kamado bbq zijn intrede in Europa gemaakt.

De absolute must-have

De kamado bbq is populair vanwege zijn veelzijdigheid. Zo kunt u met deze keramische grill naast “gewoon barbecueën” ook andere kooktechnieken gebruiken zoals roken, stoven, slow cooken en bakken. Het koken met houtskool zorgt voor een heerlijke rook en vuur smaak aan uw lekkerste bbq recepten, en dat maakt dat een kamado wat ons betreft een favoriet is in de buitenkeuken.

Door de bomen de grill niet meer zien

Alle keramische barbecues zijn dus kamado’s, wanneer u zich dat beseft valt het op dat er redelijk wat aanbod is en de prijzen per merk behoorlijk verschillen. Wat veel bedrijven (goed) doen is hun BBQ goed in de markt zetten, en dat doen ze vooral door wat extra garantie te verlenen, of een detail aan het design te veranderen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar wanneer de gerechten op een groene, rode of zwarte BBQ even lekker smaken, vragen wij ons af: Is duur dan ook echt wel beter?

De Grill Bill

Een nieuwkomer, een jonkie, maar nu al een echt beest: Dat is de Grill Bill Kamado BBQ, geïntroduceerd door Hilox Lifestyle. Wij hebben kennis mogen maken met de bedenkers en een sneak preview gehad van deze stoere kamado grill. Wat ons opvalt is dat Grill Bill meer is dan een grill, het is een een manier van leven. De makers van Grill Bill zijn echte barbecue fans koken met ontzettend veel passie voor hun vrienden en familie. In tegenstelling tot alle andere kamado merken, kunt u de Grill Bill ook rechtstreeks kopen zonder tussenkomst van groothandels en winkeliers die allemaal een graantje mee willen pikken. Het bijzondere aan dit concept is dat u direct contact heeft met de fabrikant en bedenkers/ontwikkelaars, en u zich mag aansluiten bij de Grill Bill Family.

Grill Bill jr. – Grill Bill – Bill sr.

Bij de introductie van de Grill Bill kunt u kiezen uit twee modellen: Het glanzend zwarte instapmodel en de mat zwarte professional. Beide zijn er in drie verschillende maten, en het duurste professionele model zal niet meer dan 999,- gaan kosten. Wij zijn dol op het bijzondere mat zwarte professionele model, een stoere en mooie kamado die absoluut niet mag ontbreken in uw tuin.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat