Hilox LED Frontriem, cool en veilig!

Ga jij graag tijdens de zonsondergang op pad met je paard? Of zelfs in het donker? Dan is deze gave blauwe LED Frontriem voor jou en je paard een uitkomst. Deze HLX1 frontriem is cool om te zien en zorgt ervoor dat jij en je paard veilig op pad kunnen!

Ook in de regen goed zichtbaar

De Hilox LED frontriemen zijn ip65 waterproof, dit wil zeggen dat ze bestand zijn tegen een Hollands regenbuitje en gewoon blijven werken als je met je paard door een bui heen galoppeert.


Opladen via USB

Je kunt de mooie LED frontriem eenvoudig opladen op je PC, laptop of via de telefoonlader. De usb kabel waarmee je de frontriem kunt opladen wordt bijgeleverd. Ook wel handig om te weten: Deze LED frontriem is volledig opgeladen in ongeveer 1,5 uur. Tijdens het opladen zullen de blauwe LED’s branden, als het laden klaar is gaan de LED’s weer uit. Zo weet je dus altijd wanneer de riem weer is volgeladen.


De Hilox LED’S

In deze blauwe HLX1 LED frontriem zitten 2 tubes met 2 felle LED’s. De tubes zorgen ervoor dat het licht mooi door de frontriem schijnt. Er zijn ook nog 3 standen:

  • Aan, de blauwe LED’s branden continu
  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen


Praktische tips

De LED frontriem is 40 lang en 2,5 centimeter breed. Het bevestigen van de LED frontriem kan simpel en snel door middel van klittenband, dit kan aan de uiteindes en in het midden. Je kunt kiezen uit de kleuren rood en blauw.

Productvideo

Meer informatie
Art.nr.300001
Garantie1 jaar carry-in-garantie
Type halsbandHLX1
In de doos1 x Hilox HLX1 Frontriem Paard - 40cm Blauw 1 x usb lader
DierPaard
Kleur ledRood
Kleur bandZwart
Soort BatterijOplaadbaar met USB
Materiaal halsbandGeweven Nylon
Maat40cm
Bescherming halsbandSpatwaterdicht
Levensduur30.000 uur
Hetzelfde, maar dan anders