Hilox PX8 LED tuigje voor je hond, veilig en leuk!

Laat jij je maatje graag rondrennen maar kun je hem/haar nauwelijks zien in het donker? Dan is dit lichtgevende rode LED tuigje van 45cm de uitkomst voor jouw viervoeter! De PX8 is te krijgen in 3 geven kleuren, naast rood heb je ook de keuze tussen blauw of multicolor. De tuigjes zijn gemaakt van supersterk Nylon materiaal, en ze kunnen daardoor een trekkracht van +/- 100kg aan. Jouw maatje hoeft dus niet nog een aparte halsband te dragen.

Regenproof

De PX8 tuigjes zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje en een regenbui kunnen, dit rode LED tuigje is ip65 waterproof. Doordat de oplaadpunten van het LED tuigje in de banden verwerkt zit kun je dus gerust in de regen jouw maatje uitlaten.

Hilox High Power LED’S

In dit PX8 LED tuigje zitten 4 glasvezel tubes met 4 high power LED’s. De tubes zorgen ervoor dat het rode licht mooi door de halsband schijnt en laat de band dus fel oplichten. Ga jij voor Intens rood? Cool blauw? of Fun multicolor? De veilige PX8 tuigjes zijn voor jou en je hond een echte uitkomst!


De PX8 heeft 3 standen:

  • Aan, de LED’s branden continu
  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen

Oplaadbare Accu's

De Hilox PX8 LED tuigjes zijn voorzien van 2 oplaadbare accu's en een USB lader. Je kunt de LED tuigjes heel handig zelf opladen aan je pc, laptop of telefoonlader en je hoeft dus geen batterijen te vervangen. De laadtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 40 minuten per kant en wanneer het laden klaar is gaan de rode LED’s in het tuigje uit. Op deze manier weet je altijd wanneer de batterij weer vol is, handig toch? Wanneer het tuigje volgeladen is kun je jouw beestje weer ongeveer 4 tot 5 uur volgen in het donker.

Maten en meten

Voor de maten geldt dat de tuigjes nog zo'n 5 centimeter kleiner te stellen zijn. Dit rode tuigje van 45cm kan dus kleiner gezet worden naar 40cm.

Maten:

  • 40-45cm
  • 50-55cm
  • 60-65cm
  • 70-75cm

Weet je niet welke maat je nodig hebt voor jouw viervoeter? Meet dan de buikomtrek van de hond (zie afbeeldingen), deze omtrek komt overeen met onze maatvoering. Tip: Meet niet té strak, we willen natuurlijk niet dat het tuigje zo strak komt te zitten dat de maaginhoud van de hond zichtbaar wordt.

Meer informatie
Art.nr.1000119
DierHond
Kleur bandZwart
Kleur ledRood
Garantie1 jaar carry-in-garantie
In de doos1 x Hilox PX8 LED tuigje rood 40-45cm
1 x usb lader
DisclaimerOntworpen voor rally, circuit en eigen terrein. Niet bestemd voor openbare weg.