5 Redenen om een Pilot Digital Line xenonkit te kopen

1. Hoogste rendement: Tot 70% meer licht en tot 12x langere levensduur

Doordat de in Nederland ontwikkelde Digital Line xenonkit het hoogste rendement heeft op het gebied van lichtopbrengst (Tot wel 70%) en de xenonlampen ook nog eens tot 10% langer mee (4200 branduren) gaan dan onze vertrouwde Pro Line serie is het ook voor de oudere auto’s erg interessant om een Digital Line xenonkit aan te schaffen.


 

2. Geen defecte boordcomputer

De Digital Line xenonkit is speciaal ontwikkeld voor de allernieuwste auto’s voorzien van een CAN-bus boordcomputer met een PWM signaal. Uw boordcomputer kan dus niet defect raken. PAS OP: Andere merken xenonkits die claimen CAN-bus proof te zijn, kunnen in veel gevallen uw boordcomputer doen doorbranden. Een doorgebrande boordcomputer is een erg kostbare zaak, daarom adiviseren we onze klanten met een auto vanaf het bouwjaar 2012 ten alle tijden een Digital Line xenonkit. Zo heb je een betrouwbaar product van de beste kwaliteit en hoef je je onderweg zich geen zorgen te maken dat je met stukken komt te staan.  

3. Werkt perfect op auto’s met CAN-bus met PWM Signaal

Een PWM signaal (Engels: pulse-width modulationPWM) wordt toegepast op boordcomputers van de nieuwste auto’s (vanaf 2012). Dit signaal zorgt er bijvoorbeeld voor dat de lampen met 20% dimmen als de auto stationair loopt, om zo energie te besparen. De Digital Line is de enigste xenonkit op de markt die speciaal hiervoor in Nederland is ontwikkeld.  

4. Geen stroomverlies

Het teveel aan stroom wordt via de digital cable terug gebracht naar de accu. Zo heeft deze xenonkit altijd het meest optimale rendement.  

5. Eenvoudige installatie

We hebben de Digital Line xenonkit zo ontwikkeld dat je deze zelf kunt installeren. Enige handigheid is hiervoor wel een pré, heb je dat niet? Volg dan de installatie handleiding waarmee je stap voor stap zelf de xenonkit kunt installeren. Bekijk de Digital Line installatie handleiding

• Kortom, de Pilot Digital Line is de zuinigste en meest betrouwbare aftermarket xenonkit de markt. En heeft het hoogste rendement, tot 70% meer licht en 4200 branduren.

Handige Links • Vind de juiste fitting voor je auto • Bekijk xenon kleuren en lichtsterktes • Bekijk meer informatie over xenonverlichting. • Lees de digital line klantreview  

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat