FILTERS

Creatief met Smart Led verlichting

Ben jij wel van het experimenteren maar houd je ook van comfort? Met de Wifi smart Led kits kun je met één druk op de knop de kleur en sfeer aanpassen in huis of op kantoor.

Je kunt uit de vele kleuren kiezen voor iets wat bij je mood past of je verandert juist je humeur door een andere kleur te kiezen. Wist je bijvoorbeeld dat blauw en paars voor kalmte zorgen en oranje en geel voor vrolijkheid en warmte? Voor ieder humeurtje dus een kleurtje. De verlichting is de zuinigste in zijn soort en de eindeloze kleurkeuze heeft ons in ieder geval overtuigd!

Eenvoudig te bedienen Wifi Led’s

De Wifi LED lampen zijn gemakkelijk te bedienen met de app op je telefoon of tablet. Met de app kun je verschillende zones (bijvoorbeeld de woonkamer, keuken en slaapkamer) instellen en bedienen, aan iedere zone kun je 20 Wifi LED lampen koppelen. Wanneer je de lampen hebt geplaatst en de zones hebt ingesteld kun je kiezen uit maar liefst 16(!) miljoen kleuren!

De app is gratis te downloaden en geschikt voor zowel IOS als Android apparaten.

Alle kleuren van de regenboog én meer!

Dat Led verlichting “koud” oogt is allang niet meer, de allernieuwste Full Color RGB lamp is er nu ook in echt warm wit (RGB+W). Je kunt dus naast het enorme kleurenpalet ook voor een sfeervolle witte kleur kiezen.
Met onze Wifi Home Led kits ben je in staat je creativiteit de vrije loop laten en te experimenteren met alle kleuren van de regenboog!

 

Close ✕

Prijs

Fitting