FILTERS

Dé LED Uprade voor elke koplamp

Een nieuw product binnen de XTR familie, dit is het voordelige broertje van de XTR Black. Met ietsje minder lichtopbrengst maar dan vriendelijker voor de portemonnee. Deze lichtopbrengst van 3200 lumen is overigens nog steeds net zoveel als een standaard xenonkit zoals we die onder de Performance serie leveren.

Lumileds Luxeon Z ES
Het belangrijkste component op de XTR led zijn de Luxeon Z ES LED chips, deze chips zijn speciaal door Lumileds (voorheen Philips) ontwikkeld voor de automotive markt. De strak witte kleur 5700K geeft je de beste en hoogste lichtopbrengst.
Lichtbeeld optimalisatie
De XTR is voorzien van een verstelbare bus waarmee je de led op de millimeter nauwkeurig kunt afstellen, hiermee kun je je lichtbeeld perfect optimaliseren.
IC Chip & intelligent cooling system
Het is zeer belangrijk dat de Lumileds niet te heet worden, daarom is er een intelligente IC chip geplaatst die de warmte en stroom perfect reguleert. Zelfs als de Maglev Fan het laat afweten zorgt deze chip ervoor dat de led niet te warm wordt, zodat je nooit zonder verlichting onderweg bent.

No products were found for this query.

Close ✕