FILTERS

Xenonlampen

Ben je toe aan een setje nieuwe xenonlampen omdat je oude xenonlampen op gebrand zijn? Of omdat je gewoon nog meer licht op een ander kleurtje wil? Dan kan met onze universele xenonlampen met plug-n-play AMP connectoren.

3 Smaken xenonlampen

We hebben 3 type xenonlampen in ons assortiment, van goedkope budget lampen tot high-end power lampen tot wel 4200 lumen per lamp. Natuurlijk altijd van de beste kwaliteit zoals je van ons mag verwachten.

Evolution xenonlampen

De Evolution xenonlampen die standaard bij de Hilox Evolution II Grey kits worden geleverd bewijzen hun power en kwaliteit al aan aantal jaren. Met 4200 lumen per losse xenonlamp zijn dit de lampen die je moet hebben al je een echte lichtfanaat bent en enkel genoegen neemt met de hoogste lichtopbrengst en kwaliteit.

Evolution Black xenonlampen

Wie dacht dat het niet beter kon heeft het mis, deze xenonlampen uit de Black xenonserie zijn nog beter dan ooit, de lichtopbrengst is vergelijkbaar met de Evolution xenonlamp zoals we die hiervboven noemen maar dan met een nog langere levensduur van wel 3600 uur. Daarom krijg je op deze lampen ook 2 jaar garantie.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur