Ons Verhaal

“From thé city of light in the Netherlands”

Ons verhaal

Wie aan Eindhoven denkt, zegt automatisch de lichtstad. Een stad waar ook Philips groot is geworden! Waar zou Hilox Lighting zich dan beter kunnen vestigen dan dé stad waar het draait om licht?

Met een eigentijdse kijk op licht, techniek en service is Hilox Lighting in korte tijd uitgegroeid tot dé Xenon en LED webshop van Nederland en België. Kwaliteit, High-End producten, duurzaamheid en een 100% klanttevredenheidsscore zijn enkele steekwoorden die ons het best beschrijven.

2019; Hilox Lighting, is nu Hilox Lighting & Lifestyle

Verlichting is onderdeel van onze lifestyle, vooral in de donkere dagen komt verlichting het beste tot zijn recht. Zo kunnen we in de minder donkere dagen even uitrusten. Of toch liever het hele jaar lekker bezig zijn? Daarom hebben we Hilox Lighting omgedoopt tot Hilox Lichting & Lifestyle. Met een compleet nieuw assortiment producten die lifestyle bepalend zijn, bijvoorbeeld de Kamado BBQ. We lanceren hiermee een nieuw Nederlands merk; Grill Bill. En er komen nog veel meer lifestyle producten. Houd ons in de gaten via Facebook en Instagram en krijg altijd de laatste nieuwe ontwikkelingen rondom Hilox.

Bekend van Nederlandse media

Door onze innovatieve producten zijn we regelmatig te vinden in de Nederlandse media. Zo zijn we o.a. bekend van: Autoweek, Autoblog.nl, Motor-magazine, Truckstar TLN, Auto & Transportwereld en Motor.nl

Bedrijven en Dealers

Voor bedrijven, wederverkopers, en groothandels hebben we een interessant kortingsprogramma. Afhankelijk van je afname bieden we interessante kortingen en staffels. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom Hilox

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat