Blog

 1. Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

  Een van onze vaste volgers en eigenaar van een mede door ons gesponsorde auto, is niet geheel onbekend met tunen en upgraden van een supersnelle auto en motor. Dus toen hij hoorde van onze XTR serie heeft ook hij besloten een set te installeren in zijn bijzondere motor. De hoge lichtopbrengst en lange levensduur hebben Nick doen besluiten de halogeen koplampen van zijn Suzuki GSXR te upgraden naar LED koplampen. Wij hebben de review van Nick hieronder samengevat.


  Lees meer »
 2. Jouw favoriete gerecht maak samen met Spicy Sjef

  Spicy Sjef

  Bonjour! Je suis Sjef, nieuw bij Hilox. Hilox Lighting kennen we natuurlijk allemaal van de led lampen, maar nu is er ook Hilox Kitchen. Een andere twist die geboren is uit een van mijn hobby's: Koken. Je zult mijn ronde postuur terug vinden onder de naam Spicy Sjef, en ik ga de aankomende maanden diverse producten introduceren én leuke maar vooral ook overheerlijke tips met jullie delen.

  Lees meer »
 3. VW Polo LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7

  vw polo led koplamp upgrade

  Veel licht en weinig vermogen, dat is waarom Ruud zijn halogeen koplampen van zijn Volkswagen Polo uit 2014 heeft geüpgrade naar LED koplampen. De lichtopbrengst van de standaard halogeenlampen valt dermate tegen dat Ruud besloten heeft zijn mooie bolide te voorzien van LED. Wij hebben de review van de tevreden Ruud hieronder samengevat.


  Lees meer »
 4. LED Koplamp Upgrade Renault Megane - Hilox XTR Black LED kit

  led koplamp upgrade renault megane

  Veiligheid én een luxere look, dat is waarom Kyle zijn halogeenkoplamp van zijn Megane uit 2012 heeft geüpgrade naar led koplamp. De lichtopbrengst van de standaard halogeenlampen valt dermate tegen dat dit ten koste gaat van het zicht en dus ook de veiligheid. De geïnstalleerde XTR led brengt daar verandering in en wij hebben de review van een zeer tevreden Kyle hieronder samengevat.


  Lees meer »
 5. H7 XTR Black LED - Skoda Octavia - Klantreview

  Ben je net als Thomas ook toe aan een upgrade in je koplampen voor meer 3.5 x licht en een luxere uitstraling? Dan zal onze XTR LED kit jouw oplossing zijn. We horen helaas nog erg vaak dat nieuwe auto's worden afgeleverd met matige tot zelfs slechte verlichting. Dit is natuurlijk balen, maar wel te veranderen zonder al te veel moeite. De XTR kits hebben een lichtopbrengst van 3600 lumen, dit is 3.5x meer dan halogeen! Door te rijden met deze lampen hebben je ogen het wat minder zwaar, en ziet je auto er ook nog eens gaaf uit. Lees hier wat Thomas er van vindt.


  Lees meer »
 6. Als beste getest door Truckstar Magazine: Hilox XTR LED kits

  led koplamp dimlicht test ervaring


  Verlichtingstest

  Een tijdje terug werden we door Truckstar gevraagd of we mee wilde werken aan de verlichtingstest die in de 2e editie van 2018 moest komen. Een veiligheidsspecial waar uiterst kritisch gekeken wordt naar led producten waarmee je je halogeen koplamp kunt upgraden tot led koplamp. We twijfelde geen moment, dit is de uitgelezen kans om te laten zien waarom je kwaliteit boven kwantiteit moet kiezen. Het gaat in deze vooral om de veiligheid van jezelf en je tegenliggers. De test is weliswaar gedaan in een truck en bestelauto maar de uitkomst geldt natuurlijk ook voor alle andere voertuigen.

  Lees meer »
 7. Xenon vs LED vs Halogeen, de echte verschillen onthuld

  led of xenon verlichting

  Een van de meest gestelde vragen die we krijgen over onze automotive verlichting is, wat is nu beter, led of xenon? Om tot een juist antwoord te komen zul je jezelf moeten afvragen: 'Wat vind ik het belangrijkst?'. De keus die je maakt is namelijk best persoonlijk. Sommige mensen willen de hoogste lichtopbrengst, sommige willen de langste levensduur en sommige gewoon een product dat voorzien is van de laatste nieuwe ontwikkelingen omtrent automotive verlichting.

  Lees meer »
 8. Kleiner, slimmer, krachtiger! Dat is onze nieuwe XTR LED voor je koplamp

  led koplamp xtr hilox

  Een perfect balans

  De Hilox XTR led is de eerste led die klein genoeg is om in elke koplamp te passen en fel genoeg om beter te presteren als een willekeurig marktplaats xenonkitje. Ben jij van plan andere lampen in je koplampen te steken omdat je te weinig licht hebt of omdat je de lelijke gele gloeilampen beu bent? Dan is dit de ultieme led upgrade!

  Lees meer »
 9. Hoera, onze nieuwe webshop is online!


  Yess! Eindelijk online met de nieuwe webshop

  Dat betekent een mooie korting voor jou!

  Na bijna 4 maanden full time bouwen, testen, nog meer bouwen en testen is het dan zover, onze nieuwe webshop staat als een huis en gaat als de brandweer! Dat is een feestje waard vinden wij, en daarom krijg je de hele maand september 15% korting met de kortingscode: HOERA Geldig t/m 30-09-17 op ons complete assortiment!

  Lees meer »
 10. Lamp vervangen van je auto? Doe het lekker zelf!

  Even zelf een lampje vervangen

  Tja, daar stond ik dan. Voor een Jeep, met de motorkap open. Of ik even een lampje wilde vervangen, want ik was toch immers "die mevrouw van de winkel die zei dat het zo makkelijk ging?". Oeps, toch een beetje paniek in de tent. Het eerste lampje wat ik dus zelf heb vervangen is die van een Jeep (jaartal ben ik even kwijt). Natuurlijk had ik al een aantal keer uitgebreid mee gekeken, maar mijn spanningsboog was te vergelijken met die van een man wanneer een vrouw laat zien hoe de stofzuiger werkt..

  Lees meer »
Posts loader