D2S Xenonlamp, 4200lm Hilox Evolution II Black

74,95

Wissen
Bekijk winkelwagen
  • Gratis verzending op alle producten
  • Lid van Q-shops thuiswinkel waarborg
  • Voor 16u besteld, is zelfde werkdag nog verzonden
  • High-End Kwaliteit

Unieke technologie

Als je dacht dat de ontwikkelingen rondom xenonlampen wel zo’n beetje ten einde zou zijn dan heb je het mis. Opnieuw hebben we er een aantal verbeteringen toegepast op onze nieuwste D2S xenonlampen, deze Evolution II xenonlamp uit de Black serie is net zo krachtig alleen vele malen duurzamer.

Ultra duurzaam

Geen andere D2S xenonlamp is zo duurzaam als onze nieuwe Evolution II xenonlamp, waar menig xenonlamp het al begeeft na zo’n 2500 tot 3000 uur gaat deze lamp nog even lekker door tot wel 3600 uur. En dat zonder al teveel kleur en krachtverlies.

 

Geen ECE / E-keur, derhalve niet bestemd voor openbare weg. Enkel bestemd voor circuit en eigen terrein.

Populaire accessoires
Voor jouw

D2S Xenonlamp, 4200lm Hilox Evolution II Black

Reviews, van echte klanten

Neem het niet van ons aan...

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Aj h.
Top lampen voor een nette prijs

Lampen gemonteerd in mijn BMW erken prima, de lichtopbrengst is veel hoger dan mijn oude originele BMW lampen.
kortom aanrader

A
Aj h.
Top lampen voor een nette prijs

Lampen gemonteerd in mijn BMW erken prima, de lichtopbrengst is veel hoger dan mijn oude originele BMW lampen.
kortom aanrader

J
Jonas W.
Klein mankementje, perfect opgelost!

Ik bestelde deze lampen ter vervanging van de originele xenons in mijn Renault Koleos. Deze begonnen roze uit te slaan dus ging ik op zoek naar lampen die een echte blauwe xenon-gloed geven.

De Hilox Evolution 2 Black 6500 K lampen beantwoorden perfect aan mijn verwachtingen. Ze geven zelfs een pak meer licht dan de originele!

Na installatie werkte 1 lamp niet correct, deze viel soms uit. Ook na het volgen van de troubleshooter pagina op de website van Hilox kreeg ik het probleem niet opgelost. Even een aanvraag gedaan via de garantiepagina en daarna meteen verder geholpen. Ik moest de lamp terugsturen en kreeg na enkele dagen een nieuwe geleverd. Sindsdien werkt mijn verlichting perfect en rij ik met een gerust hart rond tijdens de donkere wintermaanden.

Thanks Hilox!

J
Jonas W.
Klein mankementje, perfect opgelost!

Ik bestelde deze lampen ter vervanging van de originele xenons in mijn Renault Koleos. Deze begonnen roze uit te slaan dus ging ik op zoek naar lampen die een echte blauwe xenon-gloed geven.

De Hilox Evolution 2 Black 6500 K lampen beantwoorden perfect aan mijn verwachtingen. Ze geven zelfs een pak meer licht dan de originele!

Na installatie werkte 1 lamp niet correct, deze viel soms uit. Ook na het volgen van de troubleshooter pagina op de website van Hilox kreeg ik het probleem niet opgelost. Even een aanvraag gedaan via de garantiepagina en daarna meteen verder geholpen. Ik moest de lamp terugsturen en kreeg na enkele dagen een nieuwe geleverd. Sindsdien werkt mijn verlichting perfect en rij ik met een gerust hart rond tijdens de donkere wintermaanden.

Thanks Hilox!

D2S Xenonlamp, 4200lm Hilox Evolution II Black

YES!
DIT WORDT 'M

74,95

Wissen
Bekijk winkelwagen