Wifi LED 8W - E27 Hilox Glow

€ 44,95
Niet op voorraad
SKU
e278w

Full Color Wifi E27 LED Lamp

Tover je huiskamer, kantoor, keuken of slaapkamer in een oogwenk om van een warme energieke ruimte tot een rustgevende relaxruimte. Met deze 8Watt E27 state-of-the-art Led lamp ben je in staat om wel 16 miljoen kleuren te creëren. Als er nu geen kleurtje voor jou bij zit, dan weten wij het ook niet meer ;-).

Bediening met App of Remote

Met deze E27 LED lamp hoe je nooit meer van je luie stoel of bank te komen, je kunt de Led namelijk op afstand bedienen. Met behulp van een afstandbediening of een App op je smartphone of tablet kun je de Led lamp aan en uit zetten, en de kleur en sterkte veranderen. 

Energie zuining

We willen natuurlijk allemaal met de tijd mee, en als het even kan ook op een milieuvriendelijke manier. Met deze Full color wifi Led lamp van 8Watt kun je op een superleuke en hippe manier je steentje bij dragen aan moeder natuur.

Al onze Hilox Glow LED lampen zijn voorzien van energielabel A en je bespaart al gauw 400% op je energiekosten in vergelijking tot gewone gloeilampen.

Makkelijk in te stellen

Je kunt deze E27 LED lamp gemakkelijk zelf instellen. Door een simpele druk op een knop van de afstandbediening of  via de app op je smartphone of tablet kun je de lamp detecteren en instellen. Je kunt in totaal 4 zone's instellen, en op 1 zone kun je tot wel 20 LED lampen tegelijkertijd bedienen.

Of je nu de lamp aan, uit, gedimd, of in een ander kleurtje wilt, het is appeltje eitje!

Meer informatie
Aantal lampenn.v.t.
Besturingn.v.t.
In de doos1 x E27 Wifi LED 8 Watt, Hilox Glow 60 × 60 x 117 mm
Vermogen8W
Art.nr.e278w
Handleidingn.v.t.
Garantie1 jaar carry-in-garantie
Levensduur50.000 uur
Hetzelfde, maar dan anders

Ik stem in met de  verzameling en verwerking van mijn persoonlijke gegevens.