Wifi LED 9W - E27 Hilox Glow
Wifi LED 9W - E27 Hilox Glow
Wifi LED 9W - E27 Hilox Glow
Wifi LED 9W - E27 Hilox Glow

Wifi LED 9W – E27 Hilox Glow

Availability: Uitverkocht

26,95

  • Gratis verzending op alle producten
  • Lid van Q-shops thuiswinkel waarborg
  • Voor 16u besteld, is zelfde werkdag nog verzonden
  • High-End Kwaliteit

Full Color Wifi E27 LED Lamp

Tover je huiskamer, kantoor, keuken of slaapkamer in een oogwenk om van een warme energieke ruimte tot een rustgevende relaxruimte. Met deze E27 state-of-the-art Led lamp ben je in staat om wel 16 miljoen kleuren te creëren. Als er nu geen kleurtje voor jou bij zit, dan weten wij het ook niet meer ;-).

Bediening met App of Remote

Met deze E27 LED lamp hoe je nooit meer van je luie stoel of bank te komen, je kunt de Led namelijk op afstand bedienen. Met behulp van een afstandbediening of een App op je smartphone of tablet kun je de Led lamp aan en uit zetten, en de kleur en sterkte veranderen.

Energie zuining

We willen natuurlijk allemaal met de tijd mee, en als het even kan ook op een milieuvriendelijke manier. Met deze Full color wifi Led lamp van 9 Watt kun je op een superleuke en hippe manier je steentje bij dragen aan moeder natuur.

Al onze Hilox Glow LED lampen zijn voorzien van energielabel A en je bespaart al gauw 400% op je energiekosten in vergelijking tot gewone gloeilampen.

Makkelijk in te stellen

Je kunt deze E27 LED lamp gemakkelijk zelf instellen. Door een simpele druk op een knop van de afstandbediening (niet bijgeleverd) of  via de app op je smartphone of tablet kun je de lamp detecteren en instellen. Je kunt in totaal 4 zone’s instellen, en op 1 zone kun je tot wel 20 LED lampen tegelijkertijd bedienen.

Of je nu de lamp aan, uit, gedimd, of in een ander kleurtje wilt, het is appeltje eitje!

Standaard meegeleverd

  • 1 x E27 LED 9w

Reviews, van echte klanten

Neem het niet van ons aan...

Wifi LED 9W – E27 Hilox Glow

YES!
DIT WORDT 'M

26,95

Availability: Uitverkocht