Elektriciens… Xenon?

Een niet alledaagse combi, zou je denken…

De elektriciens die gezamenlijk zijn aangesloten bij vindElektricien.be hebben massaal gekozen voor Xenon in hun bedrijfsauto’s.

De aanleiding was een onderzoek over veiligheid op de weg, uitgevoerd door een Vlaams marketingbureau. “Het bleek dat met name bedrijfsauto’s vaak door toedoen van slecht zicht schade rijden. Dat kost de ondernemer jaarlijks gemiddeld zo’n 200 euro” aldus Frank Vanderschuuren van het onderzoeksbureau. De aangesloten elektriciens besloten daarom massaal de overstap naar Pilot Xenon te maken, die als beste uit de lichttest kwam.

Eenvoudige installatie en veilig op de weg

“Wij elektriekers zijn dagelijks bezig met veiligheid en techniek. De Pilot Xenon oplossing is er één uit het boekje. Handig te installeren en de zichttoename is significant” aldus Jean van Elektricien Antwerpen. De bedrijfsauto’s van de ondernemers lopen uiteen van Volvo, BMW, VW tot Peugeot. “Bij alle auto’s kunnen we spreken van een vooruitgang. Wij gaan netjes en veilig op weg naar onze klanten!”.

Minder schade door Xenon verlichting

In het onderzoek werden meerdere ondernemers met bedrijfsauto’s met elkaar vergeleken. Degen met Xenon in de auto, reden beduidend minder schade de afgelopen 3 jaar. De ondernemers die nu zijn overgestapt zijn blij verrast: “Voor een minimale investering, rijd je toch een stuk prettiger op de weg!”.

Ook interessant:

• Vrachtwagenpark voorzien van xenonverlichting
• Xenon in alle Offerweb.be bedrijfsauto’s [klantreview]

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat