Hilox PX3, hip en veilig!

Laat jij je maatje graag rondrennen maar kun je hem/haar nauwelijks zien in het donker? Dan is deze roze panterprint halsband met rode led’s van 40cm de uitkomst voor jou! De PX3 is te krijgen in 3 kleine maten en 3 verschillende kleuren. De Led halsbanden zijn gemaakt van sterk Nylon materiaal.

Afmeting

Deze PX3 hondenhalsband is 40cm lang, 1.5cm breed en ook nog +/- 5cm in lengte verstelbaar, zo past de halsband altijd mooi om de nek van jouw viervoetertje.

Weet je niet welke maat je nodig hebt? Dan kun je gewoon de halsband opmeten die de hond nu draagt. Draagt je hond nu geen gewone halsband? Dan kun je de omtrek van de nek meten, let er hierbij wel op dat je minimaal 2 vingers aan de onderzijde speling houdt (dan zit de band zeker niet te strak).

Regenproof

De halsbanden zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje en een regenbui kunnen, de PX3 Led halsband is ip65 waterproof. Doordat het oplaadpunt van de Led halsband in de halsband verwerkt zit kun je dus gerust in de regen jouw maatje uitlaten.

Batterijen

De Hilox PX3 LED halsband is voorzien van een oplaadbare batterij (120mAh cel) en usb lader. Je kunt de led halsband dus heel handig zelf opladen aan je pc, laptop of telefoonlader en je hoeft de batterijen niet te vervangen. De laadtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 40 minuten en wanneer het laden klaar is gaan de led’s uit. Op deze manier weet je altijd wanneer de batterij weer vol is, handig toch?

Wanneer de halsband volgeladen is kun je jouw beestje weer ongeveer 4 tot 5 uur volgen in het donker

De Hilox LED’S

In deze PX3 LED halsband zit 1 glasvezel tube met high power Led’s. De tube zorgt ervoor dat het licht mooi door de halsband schijnt en laat de band dus fel oplichten. Ga jij voor roze met rood? Blauw met groen? Of blauw met blauw? De PX3 halsbanden zijn voor jou en je hond een super leuke must have! De PX3 heeft 3 standen:

• Aan, de Led’s branden continu
• Snel knipperen
• Langzaam knipperen

Batterij training

Laad de halsbanden tijdig op, laat ze niet te lang stil in de kast liggen (de batterij wordt hier lui van) en laat je hond niet zwemmen met de halsband. Je hebt op alle Hilox LED halsbanden 1 jaar garantie! Je moet ze alleen wel even goed gebruiken ;-)

Productvideo

Meer informatie
Art.nr.100022
Garantie1 jaar carry-in-garantie
Type halsbandPX3
In de doos1 x Hilox PX3 Honden Halsband - 40cm Panterprint Roze-rood 1 x usb lader
DierHond
Kleur ledRood
Kleur bandRoze
Soort BatterijOplaadbaar met USB
Materiaal halsbandGeweven Nylon
Maat35-40cm (S)
Bescherming halsbandSpatwaterdicht
Levensduur30.000 uur
Hetzelfde, maar dan anders