Hilox xenon rally verlichting op ELE Rally

Hilox xenon rally verlichting op ELE Rally

Rallyminnend Nederland spreekt er al weken over; vrijwel de gehele vaderlandse rallytop geeft op 3 en 4 juni acte de présence in Zuidoost-Brabant. Vanuit het SchippersStop Rallydorp in Veldhoven gaan op vrijdagavond 3 juni zo’n tachtig deelnemers de strijd aan in drie wedstrijden: De ELE Rally, de ELE shortrally en de ELE Legend. Van razendsnelle WRC tot nostalgische classic; in het ELE-weekend is er voor elke petrolhead wat wils!

Sponsoring Coumans en Hompes

Het door ons gesponsorde Rally Team Coumans en Hompes dit jaar mee met een originele Peugeot sport 205 gti,(25 jaar oud). Waar ze met het Nederlands kampioenschap mee doen met de Nissan 350Z.

Alle Rallywagens zijn uitgerust met de door ons geleverde Hilox Evolution Rally xenonkits met ruim 4200 Lumen per lamp. Bij elkaar zijn alle lichtbakken goed voor 25.200 Lumen. Zo word er geen boomstronk of kuil meer gemist op het pikdonkere circuit

Deze Evolution Rally xenonkits zijn voorzien van gepantserde bekabeling en 4200 lumen xenonlampen, wat deze kit tot de krachtigste xenonkit op de markt maakt.

Originele Peugeot sport 205 GTI

xenon voor rally wagen coumans en hompes

Hilox xenon rally verlichting op ELE Rally

Rally xenonki

Bekijk ook de ELE Rally promo video

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat