HIR2/9012 Xenonkit, Hilox Evolution II Black, Duo

Op voorraad

 199,00 incl. BTW

Productinformatie

Eigenschappen

Extra informatie

Gewicht 2,0 kg
Afmetingen 0,0 × 0,0 × 0,0 cm
brand

Hilox Lighting

canbusgeschikt

Ja

fitting

HIR2/9012

garantietermijn

2 jaar carry-in-garantie

leverancier

EKlight

lichsterkte

4.200LM

lichtunits

Dimlicht, Grootlicht, Mistlicht

toepassing

Auto, Motor (duo, 2 lampen), Quad, Scooter

vermogen

35W

voltage

12V – Auto, Motor, Scooter

levensduur

3.600 uur

Alternatieven

Anderen kochten ook

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jan P.
Bye Bye waxinelichtjes

Bij mij in de polders is 0 licht, en de lampjes van mijn Auris, ik kan ze net zo goed niet aan doen. Dus ging ik op zoek naar het beste licht en al snel had ik dat gevonden. Na wat zoeken op fora tipte een vriend me over deze xenon set, hij garandeerde mij dat dit het beste van het beste was. En daar was niks aan gelogen. Erg blij met de bulk licht en de installatie was door mijn Toyota dealer zo gepiept maar had het net zo goed zelf kunnen doen want ze waren in een half uurtje klaar. Aanrader!

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat