Productinformatie

Hilox LED Been-band, cool en veilig!

Ga jij graag tijdens de zonsondergang op pad met je paard? Of zelfs in het donker? Dan is deze gave blauwe LED Been-band voor jou en je paard een uitkomst. Deze HLX2 beenbanden zijn cool om te zien en zorgen ervoor dat jij en je paard veilig op pad kunnen!

 

Ip65 Waterproof

De Hilox LED Been-band is ip65 waterproof, dit wil zeggen dat ze bestand zijn tegen water en gewoon blijven werken als je met je paard door een bui of plas heen galoppeert. Let er wel op dat deze been-banden niet 100% waterproof zijn en daardoor niet geschikt voor “pootje baden”.

 

Opladen via USB

Je kunt de mooie LED Been-band eenvoudig opladen op je PC, laptop of via de telefoonlader. De usb kabel waarmee je de Been-band kunt opladen wordt bijgeleverd. Ook wel handig om te weten: Deze LED Been-band is volledig opgeladen in ongeveer 1,5 uur. Tijdens het opladen zullen de blauwe LED’s branden, als het laden klaar is gaan de LED’s weer uit. Zo weet je dus altijd wanneer de band weer is volgeladen.

 

De Hilox LED’S

In deze blauwe HLX2 LED Been-band zitten 2 tubes met 2 felle LED’s. De tubes zorgen ervoor dat het licht mooi door de band schijnt. Er zijn ook nog 3 standen:

  • Aan, de blauwe LED’s branden continu
  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen

 

Praktische tips

De LED Been-band is 30 lang en 2,5 centimeter breed. Het bevestigen van de LED Been-band kan simpel en snel door middel van klittenband. De band hangt losjes op de hoef van het paard. Je kunt kiezen uit de kleuren rood en blauw.

Eigenschappen

Extra informatie

Gewicht 2001,0000 kg

Alternatieven

No products were found for this query.

Anderen kochten ook

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat