Hoera, onze nieuwe webshop is online!

Party Hoera, onze nieuwe webshop is online!

Yess! Eindelijk online met de nieuwe webshop

Dat betekent een mooie korting voor jou!

Na bijna 4 maanden full time bouwen, testen, nog meer bouwen en testen is het dan zover, onze nieuwe webshop staat als een huis en gaat als de brandweer! Dat is een feestje waard vinden wij, en daarom krijg je de hele maand september 15% korting met de kortingscode: HOERA Geldig t/m 30-09-17 op ons complete assortiment!


Waarom weer een nieuwe webshop?

Wij willen graag het allerbeste voor onze klanten, en natuurlijk ook voor onszelf. Daarom hebben we gekozen voor de beste, snelste en veiligste webshopsoftware Magento 2. Onze oude webshop, gebouwd op Magento 1, was net 1 jaar oud maar we willen graag future proof zijn. En dat zijn we nu, met Magento 2.

nieuwe hilox webshop

Groter = Beter

We willen dat jij goed wordt geinformeerd over onze producten, daarom hebben we alles zo groot mogelijk opgezet, met een full-width design kun jij onze producten nog beter zien en beoordelen. Je kunt ze bijna aanraken! Wil je ze helemaal goed kunnen beoordelen? Dan zul je het product dat je graag wilt hebben toch echt even moeten bestellen om het in ‘t echt even te voelen en zien ;-).

Sneller

Magento 2 heeft een vernieuwde architectuur die het mogelijk maakt pagina’s supersnel op je scherm te laten zien. Daarnaast is onze shop gehost op een supersnelle en veilige server van Nederlands beste hostingpartij, zodat jij snel en veilig jouw bestelling kunt plaatsen.

Veiliger

Onze shop wordt 24/7 gemonitord en alle informatie wordt versleuteld verzonden door middel van een SSL verbinding, dat herken je aan onze domeinnaam dat begint met https:// Je gegevens kunnen dus niet in handen komen van internetcriminelen of andere kwaadwillenden.

Hilox veilig

Eenvoudiger

Wij houden net als jij van gemak, daarom hebben we ook het menu aangepast zodat het navigeren door de site sneller en eenvoudiger gaat. Ook kun je inloggen met je eigen Facebook of Google account, dit gaat niet alleen sneller maar is ook veel eenvoudiger. Met 1 druk op de knop log je in op je account en kun je je bestellingen en je eventueel gespaarde punten zien.

Verbeterde klantenservice

Service, een woord dat iedereen als muziek in de orden klinkt. Dat is waar wij voor staan. Daarom hebben we alle communicatie kanalen geïntegreerd in 1 systeem. Of je nu met ons belt, mailt, chat of een Facebook berichtje stuurt, alles wordt razendsnel behandeld. Zo houden we ons servicelevel en klanttevredenheid op 100%!

Kortom we zijn klaar voor de toekomst: We kunnen ons nu nog beter focussen op de kwaliteit van onze producten én service zodat jij altijd een tevreden klant zult zijn.

Hilox klantenservice

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat