Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade – Hilox XTR Black H7/H9

Hyundai Tucson LED Dimlicht Mistlicht Kentekenverlichting Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

Niet alleen in ons eigen kikkerlandje, ook in België is er interesse in goede autoverlichting die het rijden veiliger maakt. Nadat klant Dominique wat had rond geshopt is hij bij ons terecht gekomen, en wat ziet de verlichting er goed uit in zijn Hyundai! De hoge lichtopbrengst en reacties van anderen hebben Dominique doen besluiten de halogeen koplampen van zijn Huyndai Tucson Premium Plus uit 2016 te upgraden naar LED koplampen. Wij hebben de review van Dominique hieronder samengevat.

Waarom heb je gekozen voor een LED kit?

De keuze voor Hilox producten was snel gemaakt, mede door de blog reviews en het artikel van Truckstar zelf. Goedkope rommel van alibaba of ebay moest ik absoluut niet hebben

Hoe ging de installatie?

De installatie ging eerst moeizaam, aangezien sommige voertuigen hedendaags nog weinig ruimte overlaten om er aan te sleutelen. Maar dankzij de adapter ging de lamp er vlot in, het was dan enkel nog een kwestie van de adapter en de kabels weg te werken in een beperkte ruimte, maar dankzij het kleine formaat, ging dit feilloos.

Wat is er geïnstalleerd?

i

Pro Installatie tips: LED kit installeren

Voor de installatie van de H7 LED kit kun je het voetje van de lamp van de LED losdraaien, dit maakt de installatie nog eenvoudiger. Je zet dan eerst de H7 voet vast in de koplamp zodat je vervolgens de LED er zo in kunt draaien. Heb je te weinig ruimte? Kijk dan eens of de diepere rubber behuizingkappen de installatie mogelijk maken.

Wat vind je van het resultaat?

Het resultaat is erg goed te noemen, ik heb de lichten dan ook laten afstellen bij een professionele garagist. Veel duidelijker beeld, scherpere scheidingslijnen. De weg voor je en naast je lichten veel beter op! Aan 5700 Kelvin, geeft hij ook een mooie witte gloed mee. Best resultaat bij kleurtemperatuur/lichtopbrengst!

Hyundai Tucson LED Dimlicht Mistlicht Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

Heb je nog tips ?

Vergeet zeker niet te kijken of je een adapter dient bij te bestellen voor jouw type voertuig, ga eerst ook eens na of de installatiediepte voldoende is om je afschermkap voor de verlichting er terug op te draaien. Zo niet, vind je zulke doppen ook terug op de Hilox website! Maak gebruik van de fittingzoeker!

Hyundai Tucson LED Dimlicht vs halogeen Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

i

Geschikt voor alle Hyundai’s

Wil jij ook zo’n Hilox LED dimlicht kit in je Huyndai Premium Plus of heb je een ander merk motor of auto? Dat kan, de Hilox XTR LED’s kit passen in zo goed als elke auto: jong, oud, dik of dun. Het enige wat je nodig hebt is een linker en een rechterhand, (een LED kit installeren is erg eenvoudig, je hebt dus niet perse 2 rechter handen nodig!) en een LED kit met de juiste fitting. Weet je niet welke fitting jouw auto heeft? Check dan onze fittingzoeker of neem even contact met ons op.

Hyundai Tucson LED Dimlicht Mistlicht 3 Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

i

Pro Installatie tip: Dimlichten met LED afstellen

Omdat er aan de koplamp zelf niks wijzigt behalve de lamp hoef je in de meeste gevallen de koplamp niet opnieuw af te stellen. Maar toch is het verstandig om even te kijken of je geen tegenliggers verblindt. Zet je auto met de standaard verlichting tegen een muur en zet met een potlood of stift een streep op de scheidingslijn van de lichtbundel. Controleer na installatie van de LED’s of dit nog hetzelfde is.

Hyundai Tucson LED Dimlicht Mistlicht 2 Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

LED Dimlicht Kit Hilox XTR Black 3600 Lumen

Rated 4,8/5 based on 21 reviews
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat