Hoe kan ik de LED been banden opladen?

Aan de zijkant van de accu zie je een klein zwart rubber, wanneer je dit voorzichtig opent zie je de ingang voor de (bijgeleverde) USB kabel. De kleine kant van de kabel past in de accu van de been-band, de grote kant past in de computer. Alle apparaten met een "gewone" USB opening kun je gebruiken om de been banden op te laden (denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoonlader, t.v. of laptop).

Tip:

De LED been-band zal tijdens het laden gaan branden, wanneer het laden klaar is gaan de LED's weer uit. Zo weet je wanneer je de been band opgeladen is en kun je deze ontkoppelen.

Accu training

Wanneer je een product hebt aangeschaft met een (oplaadbare) accu, raden we je aan de accu goed te trainen. Zo haal je het beste uit de accu, kun je langer plezier hebben van je product, en heb je recht op garantie op de accu. Het principe is te vergelijk met een telefoon. Wanneer je een telefoon een jaar in de kast legt zul je merken dat de telefoon bij een volgend gebruik minder lang werkt.

Hoe train je een accu? Dat is best eenvoudig: Een nieuwe accu moet ca. 5 keer volledig ontladen en ook volledig opgeladen worden.

Categories: Kennisbank Hilox Lighting LED Verlichting Paard