Full LED – Suzuki Grand Vitara – Klantreview


Suzuki LED

Als je altijd al met xenon hebt gereden, een nieuwe auto koopt zonder xenon, dan mis je echt een hoop. Sterker nog, het lijkt alsof je je verlichting niet eens aan hebt staan. Daarom wilde onze klant zijn complete voorkant van zijn Suzuki voorzien van LED verlichting. En het resultaat mag er wezen.

Waarom heb je gekozen voor een LED kit?

Ik heb altijd met xenon gereden en in mijn Vitara was het eenvoudiger om een LED kit te plaatsen, en aangezien de lichtopbrengst bijna gelijk is heb ik maar gekozen voor de Hilox LED’s, zowel voor mijn dimlicht, grootlicht en mistlichten.

Welke producten heb je geïnstalleerd en waarom?

Ik wilde eigenlijk alleen mijn dimlicht vervangen, daar kwam ik in eerste instantie voor. Uiteindelijk ging ik weg met mijn complete voorkant uitgevoerd met LED verlichting. Heeft me wel meer als de helft meer gekost maar ben zeer tevreden over het resultaat.

Gebruikte producten

i

Geschikt voor alle Suzuki’s

Wil jij ook zo’n Hilox LED kit in je Suzuki? Dat kan, de Hilox Evolution LED kit past zo goed als in elke Suzuki, jong, oud, dik of dun. Het enige wat je nodig hebt is een linker en een rechterhand, (een xenonkit installeren is erg eenvoudig, je hebt dus niet persé 2 rechter handen nodig!) en een xenonkit in de juiste fitting. Weet je niet welke fitting jouw Suzuki heeft? Check dan onze fittingzoeker of neem even contact met ons op.

Hoe ging de installatie van de LED kits?

Boven verwachting makkelijk. Het dimlicht was nog het lastigst omdat de rubber afdichtkap precies achter de lamp zit. In die kap zit ook de stekker, als je deze eruit wipt passen zowel de koelribben als de voedingskabel door het rubber. Het grootlicht was nog het eenvoudigst, oude lamp eruit, nieuwe LED lamp erin. Zo ook voor het mistlicht, daarvoor moest ik even onder de bumper kruipen maar ook dat was niet heel veel moeite.

Grand vitara dimlicht + grootlicht + mistlicht
Suzuki Full LED

i

Pro Installatie tips: LED kit installeren

1. Voor de installatie van de H7 LED kit kun je het voetje van de lamp van de LED losdraaien, dit maakt de installatie nog eenvoudiger. Je zet dan eerst de H7 voet vast in de koplamp zodat je de LED er zo in kunt klikken.
2. En heb je te weinig ruimte? Kijk dan eens of de diepere rubber behuizingkappen passen.

Grand vitara LED grootlicht
Suzuki verlichting afstellen

i

Pro Installatie tip: Dimlichten met xenon afstellen

Omdat er aan de koplamp zelf niks wijzigt behalve de lamp hoef je in de meeste gavallen de koplamp niet opnieuw af te stellen. Maar toch is het verstandig even te kijken of je geen tegenliggers verblindt. Zet je auto tegen een muur en zet met een potlood of stift een streep op de scheidingslijn van de lichtbundel. Controleer na installatie van de LED’s of dit nog hetzelfde is.

h7 led kit renault megane verschil 2 Full LED - Suzuki Grand Vitara - Klantreview

Rated 4,8/5 based on 21 reviews
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat