LED Dimlicht – Peugeot 208 2016 – Klantreview

LED Dimlicht - Peugeot 208 2016

Interessante klantreview met uitgebreide fotoreportage van Arno en zijn Peugeot 208 uit 2016. Compleet overzicht van oude gloeilampen naar mooie nieuwe led verlichting in het dimlicht. Inclusief korte How-To handleiding.

Waarom heb je gekozen voor een LED kit?

Als eerste om een beter zicht te krijgen wanneer ik in het donker moet rijden, en omdat er een LED strip in de koplamp zit, en dan zon lelijk kaarsje in het dimlicht, dat zag er niet uit.

Daarbij betaalt het zich uiteindelijk terug omdat de led lamp extreem lang meegaat.

Hoe ging de installatie van de H7 LED kit?

Makkelijk, de led lamp zat zo op zijn plek. Wel heb ik het afdekkapje moeten aanpassen, dit stelde ook niks voor.

i

Geschikt voor alle Peugeot modellen

Wil jij ook zo’n Hilox LED kit in je Peugeot of heb je een ander merk auto? Dat kan! De Hilox LED’s kit passen in zo goed als elke auto, jong, oud, dik of dun. Het enige wat je nodig hebt is een linker en een rechterhand, (een LED kit installeren is erg eenvoudig, je hebt dus niet persé 2 rechter handen nodig!) en een LED kit in de juiste fitting. Weet je niet welke fitting jouw auto heeft? Check dan onze fittingzoeker of neem even contact met ons op.

Wat vind je van het eindresultaat?

Tevreden. Het lichtbeeld is hetzelfde omdat mijn koplamp over een lens beschikt en de led lamp exact hetzelfde brandpunt heeft als de standaard gloeilamp, hiermee is het resultaat; veel licht en beter zicht.

led dimlicht peageot 208

led vs halogeen peugeot 208 LED Dimlicht - Peugeot 208 2016 - Klantreview

Heb je nog tips waar men iets aan heeft voor de aankoop en/of bij de installatie?

Geen tips nodig. Het installeren wijst zich vanzelf en is niet moeilijker dan het vervangen van een gloeilampje, alleen het standaard afdekkap moet je een beetje passen zoals te zien is op de afbeeldingen.

i

Pro Installatie tips: LED kit installeren

1. Voor de installatie van de H7 LED kit kun je het voetje van de LED lamp losdraaien, dit maakt de installatie nog eenvoudiger. Je zet dan eerst de H7 voet vast in de koplamp zodat je vervolgens de LED er zo in kunt draaien.
2. En heb je te weinig ruimte? Kijk dan eens of de diepere rubber behuizingkappen de installatie mogelijk kan maken.

led dimlicht installeren peugeot 208

peugeot 208 led verlichting

i

Pro Installatie tip: Dimlichten met LED afstellen

Omdat er aan de koplamp zelf niks wijzigt behalve de lamp hoef je in de meeste gevallen de koplamp niet opnieuw af te stellen. Maar toch is het verstandig om even te kijken of je geen tegenliggers verblindt. Zet je auto met de standaard verlichting tegen een muur en zet met een potlood of stift een streep op de scheidingslijn van de lichtbundel. Controleer na installatie van de LED’s of dit nog hetzelfde is.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat