LED Verlichting voor in je koplamp?

Kies voor kwaliteits LED’s

Wij van Hilox hebben voor jou diverse dimlicht LED’s getest in diverse koplampen. We zien niet alleen bijzonder veel prijsverschil maar ook veel verschil in lichtopbrengst en lichtbundels. Zo hebben we uiteindelijk een LED laten ontwikkelen die het beste van beide werelden verenigd. Een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs met een goed lichtbeeld.

Het verschil

Hieronder zie je het verschil van een “mindere kwaliteit” vs een goede kwaliteit lichtbundel. De bovenste is onze Hilox LED dimlicht, de onderste een willekeurig merk gekocht op ebay.

Je ziet duidelijk een strakkere lichtbundel waardoor de intensiteit veel hoger is en geen tegenliggers verblindt.

 

Wat maakt nu een goed lichtbeeld?

Het geheim zit ‘m in het brandpunt en de voet van de lamp. Zijn deze identiek aan de originele lamp, dan is het lichtbeeld goed. Wijkt dit ook maar een fractie van een millimeter af, dan krijg je gegarandeerd strooilicht en een lagere lichtopbrengst.

Hieronder een voorbeeld van een led met een goede basis.

 

Philips LUXEON Z LED

Om je de beste kwaliteit te garanderen gebruiken we enkel en alleen de beste componenten. De Philips LUXEON Z ES Led’s zijn slechts enkele mm groot en geven een zeer hoge lichtopbrengst. Ook zijn deze leds uit diverse tests het beste uit de verf gekomen op verschillende criteria als bijvoorbeeld betrouwbaarheid, kwaliteit, lichtbundel en warmte regulering. Meer info hierover kun je lezen op de Philips site https://www.lumileds.com/lighting-applications/automotive en https://www.lumileds.com/products/high-power-leds/luxeon-z-es

 

Koeling LED’s

Je zult je verbazen hoe heet de leds kunnen worden, daarom moet de warmte goed worden afgevoerd. Wij gebruiken daar speciaal geweven strips voor van rood koper. Dit materiaal zorgt voor een perfecte afvoer van de warmte en is makkelijk te buigen zodat de leds prima in de koplamp behuizing past. Ook de buizing van onze Hilox leds is volledig van aluminium, dit zorgt ook voor een betere afvoer van de warmte.

 

Online bestellen

Oke, ben je overtuigd? Dan kun je de leds online bij ons bestellen zie https://www.hilox.eu/auto-motor-verlichting/led-verlichting/dim-groot-mistlicht

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat