Mountainbiken in het donker, de nieuwe hype?

Als je dacht dat mountainbiken in het pikdonker niet kan, zonder in 50 meter 3 bomen zeer ernstig geknuffeld te hebben, dan heb je het mis! Onze laserscherpe mountainbike LED verlichting loodst jou haarfijn over de smalste singletracks en duisterste bospaden.

Een intense kick, dat nachtbiken…

Het geeft een buitengewoon intense kick om in het donker net zo’n snelle rondetijd neer te zetten als overdag. Doe even je ogen dicht (wel pas NA het lezen van dit verhaaltje natuurlijk) en bedenk je dan het volgende: Alles om je heen is pikdonker, je ziet alleen het smalle bospad voor je verlicht worden door onze felle LED verlichting. Je hoort enkel nog je wielen of het pad zoeven met hier en daar nog wat creepy dierengeluiden alsof je in een film van “The Blair Witch project bent beland”. Kippenvel, van top tot teen. Dat is in ieder het gevoel wat ik kreeg na mijn eerste keer mountainbiken in het donker..

Ready, Set, Go!

Elke fanatieke mountainbiker moet dit gewoon minimaal 2 keer per maand zelf kunnen ervaren. Met onze Hilo-X mountainbike led verlichting heb je je fiets in no-time klaar om in het donker lekker te kunnen biken. Je hebt geen gereedschap nodig om de LED’s te monteren want er zit voor elk stuur rubberen bevestigingsringen bij in verschillende diameters. Het enige wat je hoeft te doen is de accu op te laden. De accu’s van onze verlichting kits gaan minimaal 2 uur mee op volle sterkte, Op de lichtste stand gaan de accu’s tot wel 10 uur mee, welke je gebruikt voor over de weg en het fietspad als er toch al genoeg licht is. Wil je dit gevoel zelf ervaren? Bestel dan een van onze mountainbike leds uit de extreme serie voor het meest optimale licht op je mountainbike!

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat