Nieuwe Front Mount voor je Hilox MTB Led

Deze ubercoole mount zorgt ervoor dat je Hilox MTB Led precies in het midden van je stuur komt. Dat ziet er niet alleen cool uit maar het is ook erg handig voor de mountainbikes met een raiser bar of flatbar waarbij een kleine kromming in het stuur zit. Bij deze sturen schijnen de mtb leds naar buiten of naar binnen, en als dat net niet de plek is waar je je licht het hardst nodig hebt is dat erg vervelen.


 

Hoogwaardige kwaliteit!

Deze mount is CNS gefreesd waardoor de mount een superstrak design heeft en slechts 32 gram weegt. Dit lage gewicht komt omdat de mount is gemaakt van een combinatie van hoogwaardige kwaliteit aluminium en carbon.

Carbon buis

De carbon buis waarop je Hilox led komt heeft een doorsnede van 26mm waardoor de leds perfect aansluit op de ronding. Hierdoor zit je Hilox led als een huis en kan deze geen kant meer op. De Hilox Front mount is geschikt voor het complete assortiment Hilox MTB Leds. Prijs: 34.95 Als je de mount bijbesteld als bundel bij een Hilox MTB Led krijg je 25% korting op de Hilox Front mount

Hieronder afgebeeld: Hilox HX4+ MTB LED (2800 Lumen)

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat