Nieuwe Hilox Lighting producten

hilox lighting producten

Hilox Lighting, producent van een groot aantal producten die je vindt bij ons op de website heeft aan aantal nieuwe high-end producten gelanceerd deze maand. Welke dat zijn gaan we hieronder toelichten.


Hilox Lighting produceert met name high-end verlichting in diverse specialisme, met name led koplampen, xenon koplampen, led voor mountainbikes, led halsbanden en led voor thuis en kantoor.

Nieuwe LED koplampen

De XTR led is al een poosje te bestellen maar er gaat nog meer aankomen onder de XTR serie, momenteel is enkel de Black variant te bestellen maar over een klein maandje komt zijn kleine broertje al weer uit. Deze led is niet kleiner in formaat maar wel vriendelijker voor de portemonnee. Door het gebruik van andere componenten geeft deze led geen 3600 lumen per lamp maar 3200 lumen. Wat nog steeds 3 x meer licht is in vergelijking tot de XTR black.

hilox xtr led kit dimlicht

Nieuwe Evolution xenonkit

De Evolution xenonkits hebben al een jaar geleden bewezen dat dit een product is uit het hoogste segment, met een lichtopbrengst van 4200 lumen is deze kit uniek ten opzichte van alle andere xenonkits. Toch hebben we nog wat verbeterruimte gevonden in zowel de xenonlampen als de ballasten waardoor zowel de levensduur en stabiliteit van de kit is verbeterd. Daarom geven we op de Evolution II black ook 3 jaar garantie.

hilox evolution xenonkit black

LED dagrijverlichting

Ook de dagrijlampen met fitting T20 (W21/5W) zijn vernieuwd en verbeterd, met een vermogen van 8.5W leveren deze leds op hoogste vermogen wel 900 lumen, dat is momenteel de hoogst haalbare lichtoprengst. Deze nieuwe leds zijn ook polariteit vrij, dat wil zeggen dat het niet uit maakt hoe je de lamp installeert, deze werkt altijd. In tegenstelling tot de Type 1 en 2 T20 leds, hierbij moest men vooraf nog de polariteit doormeten.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat