Spain


De juiste dosering

Geniet jij ook zo wanneer je baguette of salade is besprenkeld met heerlijke olijfolie? Maar giet je bij deze handeling regelmatig de halve fles leeg? Met de Spicy Sjef olijfolie sprays is dat nu verleden tijd. Met 1 druk op de knop krijg je een mooi straaltje olijfolie


Huile d'olive

Alle olijfolie soorten kunnen in de spray, en met dit setje van 2 kun je ook nog eens verschillende soorten op tafel zetten, dus voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. Hoe dunner de “vloeistof” hoe meer er een spray ontstaat, al heb je bij olijfolie al gauw een straaltje in plaats van een mooie nevel. Chef Sjef heeft beide uitgeprobeerd en zijn voorkeur gaat uit naar de spriets (of straal), dit omdat je direct goed kunt mikken en een mooie dosering hebt.


Spécifications

Deze sprays zijn volgens Sjef erg fijn in gebruik. Het mooie design, de afwerking met bamboe en hoogwaardig RVS maken een leuk setje voor op tafel. De sprays zijn 17 cm hoog en wegen ongeveer 160 gram per stuk. Daarnaast is de binnenkant afgewerkt met stevig acryl, dit zorgt ervoor dat de sprays goed schoon te maken zijn.

Let wel op: De Spicy Sjef sprays zijn niet geschikt voor in de vaatwasser.

Bonne appétit!

Meer informatie
Art.nr.SP01
Garantie1 jaar carry-in-garantie
In de doos2x Spicy Sjef - Olijfolie spray Spain