Onze Herder Hera, met de Lederen LED halsband

Onze eigen modelhond Hera, test de Hilox PX2 lederen halsband met high power leds. Deze halsband is leverbaar in 2 kleuren, zwart en bruin. En is geschikt voor de grotere honden, waaronder dus de Duitse Herder 😉


Voor jonge en oude honden

Hera is op de foto zo’n 8 maanden en houd er van om met volle vaart door de bossen en struiken te rennen. Speciaal voor deze gelegenheden hebben we deze lederen halsbanden laten maken. Supersterk, de halsband kan namelijk tot 100kg trekkracht hebben en de batterijhouder is voorzien van een siliconen bandje zodat de houder waterdicht blijft en de batterijen netjes op hun plek blijven zitten.

Batterijen met Extra lange levensduur

De led halsband is voorzien van 2 knoop celbatterijen  welke eenvoudig zijn te vervangen als ze leeg zijn. De batterijen kun je bij ons bestellen of kopen bij een supermarkt. De batterijen gaan lekker lang mee, namelijk 50 uur. Zo hoef je de batterijen ook niet elke maand ter vervangen.

Hoe weet ik welke maat halsband ik nodig heb?

Simpel, meet de omtrek van de nek van je hond. Is deze tussen de 40-50 cm dan kun je maatje L nemen. Is de nek tussen de 50 en 60cm dan neem je maatje xxl.

led halsband leder

 

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat